טראמפ כותב: "נחשף ששמה של אילחאן עומר אינו אמיתי, זה שהיא השתמשה בו כדי להיבחר ולהישבע לתפקיד בקונגרס. מכיוון שהיא השתמשה בשם מזויף כדי להישבע, אני מניח שהיא חייבת לפרוש באופן מיידי מקונגרס. נא ליידע את נשיא בית הנבחרים, ג'יימס מייקל ג'ונסון, שהמפלגה הדמוקרטית ויתרה זה עתה על מושבה. אילחאן נור סעיד אלמי, שמה האמיתי, הודתה בגלוי ברמאות, והיא לא תורשה חוקית להיות חברה בגוף מכובד זה מעכשיו ואילך. תודה על תשומת הלב לעניין זה! נשיא דונלד ג'. טראמפ".
המורדים הסורים הגיעו להרגיע: "הכל יהיה בסדר"
כוחות המורדים בסוריה, בהם אנשי הייאת תחריר א-שאם, הגיעו אתמול לעיר דיר א-זור במזרח סוריה. הם שוחחו עם עובדי הציבור והבטיחו שהכל יהיה בסדר "אף אחד לא יפגע בכם ואף אחד לא יעשה נזק"
המורדים הסורים בהם אנשי הארגון הייאת תחריר א-שאם, הגיעו אתמול (רביעי) על העיר דיר א-זור, המהווה מרכז אסטרטגי במזרח המדינה. הם הבטיחו לעובדי הציבור כי ישמרו על הסדר הציבורי ויעודדו את החזרה לשגרה.
"אנחנו נגן עליכם ועל הרכוש הציבורי. מטרתנו היא לשקם את המדינה ולהחזיר את החיים לשגרה", אמר אחד ממפקדי הייאת תחריר א-שאם לעובדי הציבור. המורדים הבטיחו כי יאפשרו לעובדים לחזור לעבודתם כרגיל וכי יפעלו למניעת פגיעה ברכוש הציבורי.
