מבזקים מבזקים +
תל אביב 16°c
באר שבע 19°c
חיפה 18°c
ירושלים 16°c
בית שמש 16°c
בני ברק 16°c
אשדוד 16°c
ט"ו כסלו התשפ"ו | 05.12.2025
תל אביב 16°c
באר שבע 19°c
חיפה 18°c
ירושלים 16°c
בית שמש 16°c
בני ברק 16°c
אשדוד 16°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

חציל על האש – חריף מתוק

חציל שרוף על האש בשילוב תיבול חריף-מתוק שיהפוך כל ארוחה למרגשת יותר!

חציל על האש – חריף מתוק
חציל על האש צילום: שאטרסטוק

מצרכים:

  • 1 חציל גדול
  • 1 פלפל חריף
  • 3 כפות סילאן
  • מלח, פלפל שחור,
  • צרור פטרוזיליה
  • 4 כפות מיץ לימון

אופן ההכנה:

  1. נעטוף את החציל ונשרוף על הגז מכל הכיוונים עד לריכוך של כל החלק הפנימי
  2. נמתין להתקררות ונעביר את כל מילוי החציל לקערה.
  3. נתבל ונוסיף מיץ לימון
  4. נחתוך את הפלפל הירוק לפרוסות דקות ונוסיף
  5. נקצוץ את הפטרוזיליה, נוסיף את הסילאן והפטרוזיליה ונערבב בזהירות.

אפשר לאכול חם או קר, בתיאבון!

 צבע אדום

art