עמית סגל: גדי איזנקוט, יו״ר מפלגת ישר! עם איזנקוט, בהצהרה מיוחדת: ״הליכוד ונתניהו יצאו למסע מתוזמר ומאורגן ליצירת דה-לגיטימציה לתוצאות הבחירות; לא אאפשר חריגה של סנטימטר מהשבעת הכנסת כמתוכנן״ "צוותיי עובדים להשלמת ההכנות להנחת חוקים להצבעה עם פתיחת מושב הכנסת" ״הימים בהם נתניהו השתמש במוסדות השלטון נגד האינטרס הישראלי ולמען צרכיו האישיים - נגמרו״ ״בכוונתי לפעול כפי שפעלתי תמיד - בקור רוח ובנחישות״
טיסות החינם למפוני הדרום והצפון יימשכו
הממשלה אישרה הבוקר להאריך בחודשיים, עד סוף פברואר 2025, את טיסות החינם מאילת ואליה והארכת הזכאות לנסיעות חינם בתחבורה הציבורית עבור מפוני הדרום והצפון ועבור משפחות החטופים
משרד התחבורה והבטיחות בדרכים, יחד עם משרד האוצר, יזמו הארכה נוספת של הטבת טיסות חינם לאילת וממנה עד 28 בפברואר 2025 עבור מפוני הדרום והצפון ועבור משפחות החטופים. הממשלה אישרה הבוקר (ראשון) את ההארכה.
כמו כן, אישרה הממשלה את הארכת הזכאות לנסיעות חינם בתחבורה הציבורית באמצעות פרופיל מיוחד בכרטיס רב-קו, המוענק לכל מי שפונה מביתו בהחלטת ממשלה.
יצוין, כי עם פרוץ המלחמה העניק משרד התחבורה שורה של הטבות למפונים ומשפחות החטופים, בהן הטבת טיסות חינם מאילת למרכז הארץ, שהוארכה עד כה מספר פעמים.
ההטבה ניתנת מאז 23 באוקטובר 2023 ומוענקת לכל מי שפונה בהחלטת ממשלה. המפונים יכולים לממש את זכאותם בעמדות שירות מיוחדות של הרשות הארצית לתחבורה ציבורית במוקדי המפונים ובמלונות.
