מיכאל שמש: דרישת דרעי וה״בריחה״ של ח״כי הליכוד והקואליציה מהדיונים בוועדת החוץ והביטחון: אריה דרעי דורש נוכחות משמעותית של חברי הקואליציה וח״כי הליכוד בוועדת החוץ והביטחון. לטענתו, נוכחות כזו תחזק את התמיכה הקואליציונית בחוק ותבלום את הלחץ המופעל על יו״ר הוועדה ועל הייעוץ המשפטי לשנות את נוסח החוק. גורם בוועדה: ח״כי הקואליציה מפקירים את הדיון בוועדה משום שאינם רוצים ״להתלכלך״. לדברי אותו גורם, רוב חברי הקואליציה שאינם חרדים מעדיפים להיעדר מהדיונים.
באוקראינה מדווחים: חיל האוויר הפיל 21 כטב"מים רוסיים
חיל האוויר האוקראיני הודיע כי רוסיה שיגרה כ-42 כלי טיס מתאבדים לעבר מחוזות שונים באוקראינה, ו-21 מהם יורטו. בתים פרטיים באזורי חרקוב ואודסה נפגעו מנפילת כלי הטיס שהופלו
חיל האוויר של אוקראינה מדווח כי יירט במהלך הלילה 21 כטב"מים רוסיים. על פי הדיווח, רוסיה שיגרה 43 כטב"מי תקיפה מסוג שאהד יחד עם כאלו מסוגים נוספים.
בתגובה, יחידות של כוחות טילי הנ"מ של אוקראינה, לוחמה אלקטרונית וקבוצות אש ניידות יירטו והפילו בהצלחה 21 כלי טיס מסוג שאהד וכלי טיס חקיינים אחרים.
מערכות ההגנה האווירית היו מעורבות באופן פעיל באזורי חרקוב, פולטבה, צ'רניהיב, אודסה, דונייצק ודנייפרופטרובסק. לצד זאת, בתים פרטיים באזורי חרקוב ואודסה נפגעו מנפילת כלי הטיס שהופלו.
לפני מספר ימים נשיא רוסיה, ולדימיר פוטין טען כי מוסקבה שואפת לסיים את המלחמה באוקראינה ולא להקפיאה. דבריו פורסמו על ידי סוכנויות ידיעות רוסיות, שהדגישו את עמדת הקרמלין לגבי המשך הסכסוך.
בהתייחסות לשימוש אפשרי בטיל בליסטי היפרסוני לטווח בינוני, אמר פוטין כי רוסיה אינה שוללת את האפשרות, אך היא אינה ממהרת לבצע זאת. "איננו שוללים את האפשרות להשתמש בו היום או מחר במידת הצורך", אמר.
