וושינגטון: רשות ההגירה והמכס של ארה"ב (ICE) הודיעה על מעצרם של מספר אזרחים אפגנים, שהיגרו לארה"ב על ידי ממשל ביידן במהלך מבצע "ברוכים הבאים לבעלות הברית".
האמריקנים זיהו: הקשר בין החברות הסיניות והחות׳ים
החות׳ים רוכשים מחברות סיניות רכיבי אמל״ח. האמריקנים עלו על כך - ופנו לסינים בדרישה לעצירת הפעילות, אך אלו התעלמו מבקשה זו | ארה"ב תכננת לפעול יחד עם ישראל לנטרול נתיבי הברחת הנשק מסין לתימן
האמריקנים זיהו לאחרונה מנגנון שדרכו החות׳ים רכשו מחברות סיניות רכיבי אמל״ח, ופנו לסינים בדרישה לעצירת הפעילות. השלטונות בסין התעלמו מדרישה זו, כך נחשף הערב ב"I24NEWS".
כמו כן, האמריקנים משגרים אזהרה חמורה על כך שהחות׳ים מתכוונים לעשות שימוש ברכיבים סיניים לבניית טילי שיוט שיאיימו על ערב הסעודית ואיחוד האמירויות.
יצויין כי ארה"ב מתכננת לפעול יחד עם ישראל לנטרול נתיבי הברחת הנשק מסין לתימן, על ידי ניתוקם מהמערכת הפיננסית העולמית.
אמש (שלישי) דווח כי כלל נמלי הים בשליטת המורדים מושבתים לחלוטין, זאת בעקבות תקיפות שביצע חיל האוויר הישראלי בשבועיים האחרונים. מדובר בשלושה נמלים מרכזיים - אל-חודיידה, ראס עיסא וא-סליף, שהשבתתם גרמה לשיתוק תנועת הספינות הנכנסות והיוצאות מהם.
