רועי קייס: ערוץ אל-חדת׳ הסעודי מדווח ממקורותיו, כי סבב ראשון של מו"מ טכני ישיר בין וושינגטון וטהראן יתקיים מחר בשוויץ. המקורות הוסיפו כי השיחות בין איראן וארצות הברית יתקיימו בציריך שבשוויץ. המקורות ציינו, כי המו"מ הטכני בין איראן וארה"ב יכלול היבטים משפטיים שקשורים להסרת הסנקציות המוטלות על איראן. המקורות הבהירו, כי המו"מ הטכני בין איראן וארה"ב יכלול את סוגיית הכספים והנכסים האיראנים המוקפאים בקטר. המקורות הדגישו, כי המו"מ הטכני יכלול את סוגיית הגרעין האיראני. עוד צויין כי קטר ופקיסטן ישתתפו בשיחות ובחלק מישיבות המו"מ ישתתפו טורקיה וסעודיה. בדיווח מוזכר גם שבישיבות המו"מ שאינן פומביות ידונו בסוגיות הקשורות ללבנון וחזבאללה
נתניהו שוחח עם הוריה של לירי אלבג: "מזדהה עם הייסורים"
ראש הממשלה בנימין נתניהו שוחח הערב עם הוריה של לירי אלבג, בעקבות סרטון שפרסם ארגון הטרור חמאס. "מזדהה עם הייסורים העוברים על לירי, על בני משפחתה, ועל כל החטופים ובני משפחותיהם. פועלים ללא לאות להשבתם", אמר נתניהו
ראש הממשלה בנימין נתניהו שוחח הערב (מוצ"ש) עם שירה ואלי, הוריה של לירי אלבג, בעקבות סרטון שפרסם ארגון הטרור חמאס שבו התקבל ממנה אות חיים.
ראש ההמשלה אמר למשפחה: "מזדהה עם הייסורים העוברים על לירי, על בני משפחתה, ועל כל החטופים ובני משפחותיהם".
ראש הממשלה הבטיח ש"ישראל ממשיכה לפעול ללא לאות להשבתם הביתה של לירי וכל החטופים, וכי המאמצים נמשכים - לרבות ברגעים אלה".
מלשכת נתניהו נמסר כי "ראש הממשלה חזר ומדגיש כי מי שיעז לפגוע בחטופינו - דמו בראשו".
בתוך כך, שר הביטחון ישראל כ"ץ שוחח הערב עם שירה ואלי אלבג, הוריה של לירי אלבג, החטופה בידי ארגון הטרור חמאס.
במהלך השיחה הדגיש שר הביטחון את חשיבות אות החיים המרגש שהתקבל מלירי, והתפעל מכושר העמידה המרשים ומתעצומות הנפש של לירי בתנאים בלתי אפשריים.
שר הביטחון ביקש לחזק את המשפחה ולחבקה, והדגיש שכל הגורמים פועלים בכל דרך אפשרית כדי להחזיר את לירי הביתה במהרה, ביחד עם כל החטופות והחטופים.
שר הביטחון עדכן את ההורים על המאמצים המתקיימים כעת לשחרור החטופים, לרבות המשלחת הישראלית שיצאה אתמול לשיחות בקטאר, והדיון שנערך בראשות ראש הממשלה, שבמהלכו ניתנו הנחיות ברורות להמשך המו"מ.
