יובל שדה: חודשה ישיבת הממשלה על התקציב
בורקס פסטרמה שכולם אוהבים!
כשתכינו את המגולגלות עלים האלו - לא תבינו איך הן נעלמות כל כך מהר מהמגש! ואם תכינו ליד סלט, אתם בכלל תצאו אלופים...
מצרכים:
- בצק עלים בחבילה
- 500 גרם פסטרמה הודו/סלמי
- קטשופ וחרדל
- אפשר להוסיף: זיתים / תבלין טוסקנה / רוטב צ'ילי
- לציפוי: ביצה ושומשום
אופן ההכנה:
- נפתח את בצק העלים ונרדד אותו מעט
- נמרח קטשופ ומעט חרדל בכמות שאוהבים
- נסדר את פרוסות הפסטרמה מעל באופן שהן יהיו צמודות זו לזו ולא ישאר 'מרווח רייק'.
- נגלגל את הבצק לאט ובזהירות בצד הרוחב, עד לקבלת גליל.
- נמרח ביצה ונפזר שומשום ונכניס לאפיה עד לאפיית הבצק והשחמה של השכבה העליונה – כחצי שעה בחום של 200 מעלות.
בתיאבון!
