חזקי ברוך: במסגרת החזרה של עוצמה יהודית לקואליציה, גורמים בממשלת הימין הציעו לח״כ אלמוג כהן להתמנות לסגן שר ולהיות אחראי בפועל על הקמת שדה התעופה בנבטים שבנגב, כהן סירב לכך, "לא יקנו אותי בג'ובים". במסגרת מינויו של כהן לסגן שר, יוכל חכ״ל צבי סוכות מהציונות הדתית לכנסת. גורמים בקואליציה לערוץ 7 ״אלמוג מנסה לקדם כל הזמן את הקמת שדה התעופה בנבטים, אך דווקא כאשר מציעים לו להיות האחראי על הקמת השדה - הוא מסרב בתוקף. הוא פוגע בקואליציה ובתושבי הנגב כולם בכוונת תחילה. חוסר אחריות משווע״. עוד הוסיפו הגורמים: ״מצער מאוד שאלמוג כהן חושב על עצמו ולא מוכן לחזק את הקואליציה וממשלת הימין. הפיתרון להשיב את צבי סוכות לכנסת, טמון במינוי אלמוג לסגן שר וחבל שהוא פוגע בממשלת הימין״.
יהודי העולם תרמו ספר תורה עליו חרוטים שמות חללי חרבות ברזל
אחרי תחילת המלחמה האחרונה, מאות מיהודי פנמה קנו ספר תורה עם תיק מיוחד שרשומים עליו שם יותר מ-1300 שמות של חללי מלחמת חרבות ברזל. באירוע השתתף שגריר פנמה בישראל ד״ר עזרא כהן

עמותת שערי חסד בפנמה מפעילה עשרות גמ״חים ושולחת אוכל לנזקקים, מסייעת בבית חולים, כולל דירות מיוחדות למשפחות ולשלוחי דרבנן שמגיעים לפנמה, ששוהים שם בחינם, כולל שיעורים של עשרות רבנים דוברי ספרדית.
אחרי תחילת המלחמה האחרונה, מאות תומכי שערי חסד השתתפו וקנו ספר תורה עם תיק מיוחד שרשומים עליו שם יותר מ-1300 שמות של חללי מלחמת חרבות ברזל.
אחרי עצתו של הרב יוסי דוויר איש אמונם של גבירים תומכי תורה, רבים תרמו את הספר תורה לארגון רחשי לב, שהכניס אותו בסוף השבוע האחרון לבית הכנסת בבית חולים תל השומר.
כתיבת האותיות נעשתה אצל רבנים חשובים, נשיא המדינה, ראש ממשלה ואנשי ציבור. להכנסת ספר התורה הגיע מפנמה המנכ״לית של ארגון שערי חסד, הרבנית טוויל ומשפחתה, יוסי דוויר ומשפחתו, חברים ותורמים.

ארגון רחשי לב תחת המנכ״ל שימי גשייד ארגנו הכנסת ספר תורה מאוד מרגשת ומיוחדת עם סעודה לאורחי הכבוד הרבים, באירוע השתתף שגריר פנמה בישראל ד״ר עזרא כהן.





















