אסף רוזנצוייג: התביעה בגרמניה הגישה כתבי אישום נגד שבעה גברים בגין חברות בחמאס ותכנון מתקפת טרור. לפי האישום, הם פעלו בהנחיית בכירים בחמאס, השיגו כלי נשק ותכננו להוציא לפועל מתקפה נגד יעדים ישראליים
רוצים לטוס לבריטניה? יש להגיש בקשת כניסה בתשלום
מהיום אזרחי ישראל צריכים וצריכות למלא בקשת כניסה בטרם יציאה לבריטניה במערכת ה-ETA בבריטניה. עלות האשרה היא 10 לירות שטרלינג, והיא תקפה לכמה ביקורים של עד חצי שנה או עד גמר תוקף הדרכון
מהיום אזרחי ישראל צריכים וצריכות למלא בקשת כניסה בטרם יציאה לבריטניה במערכת ה-ETA בבריטניה (Electronic Travel Authorization), למעט אלה שיש להם ולהן אזרחות בריטית או אירית.
השגרירות ציינה כי ישנם מספר סוגי פטור להוצאת האישור המקוון, בהתאם למצב אשרת הכניסה (ויזה), וחלק מבעלי ובעלות הדרכונים שאינם ישראלים פטורים כעת מהגשת בקשה, אך בעתיד הקרוב כבר לא יהיו פטורים.
עלות האשרה היא 10 לירות שטרלינג, והיא תקפה לכמה ביקורים של עד חצי שנה או עד גמר תוקף הדרכון, למשך שנתיים. בשגרירות הבריטית הדגישו כי יש להדגיש את הבקשה עד 72 שעות לפני הטיסה.
