מבזקים +
תל אביב 15°c
באר שבע 15°c
חיפה 18°c
ירושלים 15°c
בית שמש 15°c
בני ברק 25°c
אשדוד 15°c
כ"ג טבת התשפ"ה | 23.01.2025
תל אביב 15°c
באר שבע 15°c
חיפה 18°c
ירושלים 15°c
בית שמש 15°c
בני ברק 25°c
אשדוד 15°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

צ'יפס מושלם בתנור: זה הסוד של המומחים

אם תשאלו, תגלו שרבים סוברים שהצי'פס הטעים ביותר הוא זה שאפוי דווקא, איך זה יכול להיות? הכל תלוי במקצועיות שבה תכינו אותו...

צ'יפס מושלם בתנור: זה הסוד של המומחים
צ'יפס צילום: שאטרסטוק

מצרכים:

  • 1 ק"ג צ'יפס קפוא או חתוך מתפוחי אדמה
  • 1 כוס שמן
  • כף שטוחה של מלח
  • חצי כפית כורכום
  • נייר אפיה
  • תבנית תנור ממתכת

אופן ההכנה:

  1. נפרוס נייר אפיה על תבנית תנור (ממתכת דווקא ולא חד פעמית)
  2. נסדר את הצ'יפס כך שיהיה כמה שפחות לגובה, ויותר צמוד לתבנית.
  3. נערבב את הכורכום בתוך כוס השמן
  4. נשפוך את כוס השמן ואת המלח ובזהירות נערבב היטב עם הצי'פסים.
  5. אם אתם משתמשים בצ'יפס קפוא מחבילה – הכניסו את התבנית למשך כארבעים דקות בחום של 220 מעלות עד לקבלת צי'פס עסיסי ושחום בקצוות.
  6. אם אתם מכינים מתפוחי אדמה טריים – הכניסו לתנור לאפיה של 20 דקות בחום של 180 מעלות ולאחר מכן הגביהו את החום ל- 240 מעלות למשך 20 דקות נוספות.

בתיאבון ולבריאות!

 צבע אדום

art