מבזקים +
תל אביב 9°c
באר שבע 8°c
חיפה 12°c
ירושלים 9°c
בית שמש 9°c
בני ברק 30°c
אשדוד 9°c
י' שבט התשפ"ה | 08.02.2025
תל אביב 9°c
באר שבע 8°c
חיפה 12°c
ירושלים 9°c
בית שמש 9°c
בני ברק 30°c
אשדוד 9°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

מנה מנצחת לארוחת הערב: מתכון לפתיתים חלביים בזעתר וגבינות

לא תאמיני כמה אפשר לשדרג את המוצר הפשוט בארון המטבח שלנו להפוך אותו לארוחה מפנקת: פתיתים חלביים בטעם ממיס!

מנה מנצחת לארוחת הערב: מתכון לפתיתים חלביים בזעתר וגבינות
פתיתים חלביים צילום: שאטרסטוק

מצרכים:

  • חבילת פתיתים
  • 2 כוסות מים
  • 2 כוסות חלב
  • גבינה מגורדת/צהובה
  • 1 שמנת לבישול (אפשר להמיר בכוס חלב)
  • 25 גרם חמאה
  • תבלין זעתר או שמיר – 2-3 כפות גדושות.
  • חצי כפית שום כתוש/אבקת שום
  • מלח ופלפל
  • לשדרוג: חבילת פטריות משימורים/טריות.

 

ההכנה:

  1. מחממים סיר חלבי ומניחים בו את החמאה והפתיתים, מערבבים קלות ומוסיפים את המים והחלב/שמנת לבישול.
  2. מרתיחים עד לבישול מלא של הפתיתים, מתבלים במפלח ופלפל.
  3. לאחר כיבוי האש מוסיפים את הזעתר והגבינה הצהובה ומערבבים.
  4. מגישים חם, אוכלים מהר כי זה טעים 🙂

 צבע אדום

art