מוטי קסטל: השר קרעי: זה רגע המבחן של כולנו. דרושים איזונים ובלמים לגולם שקם על יוצרו. הממשלה חייבת לקבל החלטה עוד היום: אנחנו לא מקבלים את ההתערבות הבוטה של בג״צ בלב־ליבה של סמכות הממשלה. הסמכות להדיח יועצת משפטית היא סמכות הממשלה בלבד על פי חוק. על הממשלה להדיח סופית ובפועל את היועמ״שית, לחסום את כניסתה למשרדי הממשלה ולמנות לאלתר ממלא מקום. עכשיו. רק אם נגיד לא(!) לפסקי דין מנוגדים לחוק של בג״צ, נוכל להציל את הדמוקרטיה הישראלית.
ניחוח הגריל: עוף עם תפוחי אדמה קלאסי ומוצלח בתנור
מתכון אותנטי והכי טעים לעוף עם תפוחי אדמה בגריל. שבתי ומעלה לשולחן זכרונות אהובים...
מצרכים:
- 7-8 כרעיים עוף או עוף שלם
- 4 תפוחי אדמה
- 1 בטטה גדולה
- חצי כוס שמן
- תבלינים: מלח. פלפל שחור גרוס. כף וחצי פפריקה מרוקאית בשמן, כפית כמון, כף תבלין סטייק.
- חצי כוס רוטב צ'ילי או טריאקי.
אופן ההכנה:
- נקלף את תפוחי האדמה ונפרוס לפרוסות עבות.
- נניח בתבנית מרופדת ועליהם נסדר את חלקי העוף.
- נסדר גם את הבטטה חצוי לשלוש או יותר.
- נערבב את הרוטב עם השמן ועם התבלינים ונשפוך על כל תכולת התבנית.
- נכניס לאפיה בגריל בחום של 220 מעלות למשך כארבעים דקות או עד לבישול החלק הפנימי של העופות וצבע שחום ויפה מלמעלה.
- בתיאבון!
