מבזקים +
תל אביב 9°c
באר שבע 8°c
חיפה 11°c
ירושלים 9°c
בית שמש 9°c
בני ברק 32°c
אשדוד 9°c
י' שבט התשפ"ה | 08.02.2025
תל אביב 9°c
באר שבע 8°c
חיפה 11°c
ירושלים 9°c
בית שמש 9°c
בני ברק 32°c
אשדוד 9°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

יאמי: פתיתים אדומים חמים וממכרים

זה רק נראה מסובך, אבל הכנת הפתיתים המושלמים האלו פשוטה וקלה ולא יותר מעשר דקות של השקעה!

יאמי: פתיתים אדומים חמים וממכרים
פתיתים אדומים צילום: שאטרסטוק

מצרכים:

  • חבילת פתיתים
  • בצל
  • 2 כפות רסק עגבניות
  • כף פפריקה
  • 1 כף אבקת מרק
  • מלח, פלפל שחור טחון.
  • שמן

אופן ההכנה:

  1. חותכים לקבויות ומטגנים את הבצל עד להזהבה.
  2. מוסיפים את הרסק ואת התבלינים עם חצי כוס מים פושרים ומערבבים עד לרתיחה קלה
  3. מוסיפים פנימה את הפתיתים ומוסיפים עוד 4-5 כוסות מים רותחים, מוסיפים עוד מעט שמן.
  4. מבשלים כעשר דקות עד לספיגת הנוזלים, מערבבים תוך כדי כדי למנוע הדבקה.

בתיאבון!

 צבע אדום

art