סגן הנשיא ואנס נשאל עכשיו מדוע לא מפרסמים את מזכר ההבנות וזו תשובתו: ישנו הליך דיפלומטי שמתווך על ידי הקטארים והפקיסטנים והם ביקשו מאיתנו לעשות את זה באופן מדורג - אני בכנות לא מבין את זה, היינו שמחים לפרסם את זה היום או מחר. אנחנו אולי נפרסם את זה בשלב יותר מאוחר ביום שישי - אבל זה לא באמת משנה, אנשים יראו את זה בקרוב (בן יניב)
גדוד צבר בחוד החנית: שנה של לחימה בלתי פוסקת ברצועת עזה
גדוד צבר נלחם ללא הפסקה ברצועת עזה מאז אירועי ה-7 באוקטובר. בשנה האחרונה מוביל הגדוד במאמץ המלחמתי של צה"ל ופועל כעת במרחב ג'באליה להשמדת תשתיות טרור ששימשו את מחבלי חמאס לפשיטות. הגדוד נחוש להמשיך בלחימה עד להשבת כל החטופים והכרעת חמאס
גדוד צבר, מחטיבת גבעתי, מציין שנה של לחימה רצופה ברצועת עזה, מאז מתקפת הפתע הרצחנית ב-7 באוקטובר ועד היום. הגדוד נמצא בחוד החנית של צה"ל, ופועל ללא לאות להשמדת תשתיות טרור ולפגיעה במחבלי חמאס.
בחודשים האחרונים מתמקד גדוד צבר בפעילות אינטנסיבית במרחב ג'באליה, אזור ששימש בעבר את המחבלים לביצוע פשיטות על יישובי עוטף עזה, ביניהם כפר עזה, נחל עוז, נתיב העשרה וזיקים. לוחמי הגדוד פועלים להשמדת תשתיות טרור, חשיפת מנהרות וחיסול מחבלים, במטרה למנוע כל אפשרות לחזרה על אירועי ה-7 באוקטובר.
הגדוד נכון לכל דבר, עד שיחזרו כל החטופים וחמאס יוכרע. גדוד צבר ממשיך במשימתו הנחושה להילחם עד להשמדת חמאס ולהשגת הניצחון.
