מבזקים +
תל אביב 9°c
באר שבע 8°c
חיפה 11°c
ירושלים 9°c
בית שמש 9°c
בני ברק 32°c
אשדוד 9°c
י' שבט התשפ"ה | 08.02.2025
תל אביב 9°c
באר שבע 8°c
חיפה 11°c
ירושלים 9°c
בית שמש 9°c
בני ברק 32°c
אשדוד 9°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

מפוצצת בטעם: חביתת בצל עשירה ונוסטלגית

על החביתה הזו גדל דור שידע מהו בוקר עם ארוחת בוקר מסודרת ומושקעת, אז לפני שתחפשו זמן ליום פנוי, קחו אותה לארוחת צהריים או ערב, היא פשוט מפנקת והכי טעימה בלחם טרי!

מפוצצת בטעם: חביתת בצל עשירה ונוסטלגית
חביתת בצל צילום: שאטרסטוק

מצרכים:

  • 10 ביצים
  • 3-4 בצלים בינוניים
  • שמן לטיגון
  • 3 כפות קמח
  • מלח, קצת כורכום, כמון, פלפל שחור.

אופן ההכנה:

  1. חותכים את שני הבצלים לקוביות קטנות ומתחילים לחמם במחבת עד להתחלת הזהבה. (ללא שמן)
  2. מוסיפים שמן ומערבבים.
  3. את הביצים שוברים לקערה ומערבבים עם הקמח, מניחים בצד.
  4. מתבלים את קוביות הבצל ומערבבים מעט ואז שופכים מעליהם את בלילת הביצים.
  5. ממתינים כ5-6 דקות עד להתיצבות ואז הופכים בזהירות בעזרת צלחת קטנה או תרווד.
  6. הכי טעים לאכול עם לחם טרי-טרי ועגבניה ממולחת 🙂

בתיאבון!

 צבע אדום

art