׳ערוץ i24׳: העבירות שמיוחסות לשני החשודים בפרשת קטאר: שוחד, מגע עם סוכן זר והפרת אמונים.
סערה בארה"ב: האם אילון מאסק הצדיע במועל יד?
אילון מאסק הניף את זרועו מול הקהל בטקס לאחר השבעת טראמפ. אך ההנפה הזכירה מועל יד נאצי. גולשים ברשתות החברתיות ציינו כי מאסק תומך בגורמי ימין קיצוני

אילון מאסק, אחד ממקורביו של נשיא ארצות הברית הנבחר דונלד טראמפ, נשא אתמול (שני) נאום אחרי השבעתו של הנשיא החדש דונלד טראמפ. במהלך הנאום הודה לקהל ואז ביצע מחווה מוזרה: טפיחה חזקה על החזה ולאחריה הנפת יד ימין, בתנועה שמזכירה מועל יד נאצי.
גולשים ברשתות החברתיות ציינו כי מאסק תומך בגורמי ימין קיצוני, כולל לאחרונה במפלגת ימין הקיצוני בגרמניה Afd האנטישמית עם עבר נאצי מובהק, ורבים כינו זאת "הצדעה משונה". לעת עתה, מאסק לא הוציא הבהרה בנוגע לתנועה.
מאסק מונה להיות ראש משרד ממשלתי שהקים טראמפ במיוחד בשבילו "המשרד ליעילות ממשלתית", שנועד לקצץ בתקציבי המדינה.