יונה לייבזון: ראש הממשלה עלה לפני זמן קצר למטוס והמריא חזרה לישראל - כשרעייתו שרה לצדו.
בהרב מיארה אוסרת על יועמ"שית הוועדה לבדוק טענות נגד יצחק עמית
היועצת המשפטית לממשלה אוסרת על היועצת המשפטית של הוועדה לבחירת שופטים לבדוק את הטענות נגד יצחק עמית. היועמ"שית הורתה לה בשיחה מתוחה להגיש מיד לוועדה את תשובת מ"מ הנשיא לפניות כדי להצביע כבר ביום ראשון

היועצת המשפטית לממשלה גלי בהרב מיארה אוסרת על היועצת המשפטית של הוועדה לבחירת שופטים, לבדוק את הטענות נגד יצחק עמית.
על פי דיווח של עמית סגל, היועמ"שית הורתה לה בשיחה מתוחה להגיש מיד לוועדה את תשובת מ"מ הנשיא לפניות כדי להצביע כבר ביום ראשון.
יועצת הועדה, לאה רקובר, ביקשה לקיים בדיקה ראשונית בנושא אך בהרב מיארה הורתה לה להסתפק בתלונות ובתשובות להן, כנראה מחשש לעיכוב נוסף במינוי עמית.
הפניות כוללות בין היתר טענות על כמה מקרים של ניגוד עניינים ועל בניה ללא היתר בביתו של עמית. מלשכת היועמשית סירבו להתייחס לפניות בנושא.