אלינור שירקני קופמן: דוברות המשטרה: היחידה הארצית לחקירות הונאה (יאח"ה) בלהב 433, סיימה את חקירתה בעניינם של יו"ר לשכת עורכי הדין לשעבר, עו"ד אפי נווה ונשיא בית המשפט המחוזי תל אביב לשעבר, איתן אורנשטיין החקירה, שלוותה על ידי פרקליטות מיסוי וכלכלה התמקדה בחשד לקיומה של מערכת יחסים שוחדית לכאורה בין השניים. עפ"י החשד, פעל עו"ד נווה לקדם את מינויו של אורנשטיין לתפקיד נשיא בית המשפט המחוזי תל אביב וזאת בתמורה להעברתה של השופטת דליה גנות מתפקידה כשופטת במחלקת הנזיקין בבית המשפט בתל אביב. עם סיומן של פעולות החקירה, הועבר מלוא חומר החקירה לעיון והחלטה של פרקליטות מיסוי וכלכלה.
סינגל חדש לזמר שמחה ליינר: "כן יהי רצון"
שמחה ליינר משחרר סינגל אלקטרוני חדש, "כן יהי רצון", עם לחן של שוע סורצ'ר, שעתיד לצאת עם קליפ מושקע
כוכב הזמר החסידי שמחה ליינר מארה"ב משחרר סינגל חדש ואלקטרוני - "כן יהי רצון" שעתיד להתנגן רבות ואף להפוך ללהיט בתחנות הרדיו השונות.
המילים מהמקורות, הלחן של שוע סורצ'ר, והעיבוד וההפקה מוזיקלית של שוע סורצ'ר יחד עם שמחה ליינר. בימים אלו ליינר מצלם ווידאו-קליפ מושקע ומרהיב לשיר הנ"ל שיצא בקרוב ממש.
