חזקי ברוך: במסגרת החזרה של עוצמה יהודית לקואליציה, גורמים בממשלת הימין הציעו לח״כ אלמוג כהן להתמנות לסגן שר ולהיות אחראי בפועל על הקמת שדה התעופה בנבטים שבנגב, כהן סירב לכך, "לא יקנו אותי בג'ובים". במסגרת מינויו של כהן לסגן שר, יוכל חכ״ל צבי סוכות מהציונות הדתית לכנסת. גורמים בקואליציה לערוץ 7 ״אלמוג מנסה לקדם כל הזמן את הקמת שדה התעופה בנבטים, אך דווקא כאשר מציעים לו להיות האחראי על הקמת השדה - הוא מסרב בתוקף. הוא פוגע בקואליציה ובתושבי הנגב כולם בכוונת תחילה. חוסר אחריות משווע״. עוד הוסיפו הגורמים: ״מצער מאוד שאלמוג כהן חושב על עצמו ולא מוכן לחזק את הקואליציה וממשלת הימין. הפיתרון להשיב את צבי סוכות לכנסת, טמון במינוי אלמוג לסגן שר וחבל שהוא פוגע בממשלת הימין״.
ה"שבת לאמפ" שיביא את החסידים לטיש של הרבי בליל שבת
מערכת חדשה הוצבה בכיכר בעלזא בירושלים שתאותת לציבור שהרבי יצא לטיש והחסידים יידעו להגיע לטיש בליל שבת. הפיתוח החדשני ופורץ הדרך שמסעיר את העולם החסידי

בעונת החורף, לילות השבת הם ארוכים ועמם הטישים שנערכים בחצרות האדמו"רים. בקרית בעלזא בירושלים עלו על פתרון יצירתי איך להודיע לחסידים על שעת הטיש של האדמו"ר בליל שבת, שכן הזמנים משתנים מפעם לפעם.
ל'בחדרי חרדים' נודע כי במרכז כיכר בעלזא הותקן פרוז'קטור מיוחד מהבהב למרחקים שמעדכן את החסידים שהרבי נכנס לטיש.
רק לפני כמה חודשים הנהיג אחד החסידים, הרב ישראל אביגדור פריעד, המתגורר בצומת כיכר בעלזא בירושלים מנהג של הנפת דגל לבן בעת שהאדמו"ר נכנס לטיש בכל ליל שבת.
השבוע שודרגה הטכנולוגיה והחסיד המתגורר בקומה עליונה בצומת הכיכר התקין מוט עם פנס מואר ובולט, בכדי שהחסידים יעודכנו מתי בדיוק הרבי נכנס לטיש בליל שבת.
המנורה עובדת בשיטת ה'שבת לאמפ' כך שהמנורה מכוסה במכסה מיוחד באופן קבוע ומתי שהרבי נכנס לטיש מסירים את המכסה ואז הפנס מהבהב למרחקים.
כל החסידים המתגוררים באזור בפינת דברי חיים, אהל יהושע ואפילו במעלה רחוב שמגר ותכלת מרדכי, כדורי ותנובה נהנים מהסימון שמראה מתי הרבי נכנס לטיש ומיד מסיימים את הסעודה ורצים לטיש שם מברכים ברכת המזון כנהוג.