מבזקים +
תל אביב 19°c
באר שבע 16°c
חיפה 17°c
ירושלים 19°c
בית שמש 19°c
בני ברק 19°c
אשדוד 19°c
י"ח שבט התשפ"ה | 16.02.2025
תל אביב 19°c
באר שבע 16°c
חיפה 17°c
ירושלים 19°c
בית שמש 19°c
בני ברק 19°c
אשדוד 19°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

מנה מנצחת: שווארמה חזה עוף עם פטריות

קוביות חזה עוף קצוצות ופיקטניות, בטעם דומה לשווארמה הודו, מנה עסיסית ומוצלחת!

מנה מנצחת: שווארמה חזה עוף עם פטריות
שווארמה עוף צילום: שאטרסטוק

מצרכים:

  • 3 חזות עוף שלימות ללא עצם
  • 1 בצל גדול
  • 2 קופסאות פטריות חתוכות
  • תבלינים: 2 כפות תבלין שווארמה. כפית כורכום, כפית מלח, חצי כפית פלפל שחור/לבן טחון

אופן ההכנה:

  1. חותכים את הבצל לקוביות קטנות ומטגנים עד להשחמה.
  2. חותכים את החזה עוף לקוביות קטנות-קטנות ומוסיפים לבצל, מערבבים ומאדים למשך כעשר דקות.
  3. מתבלים ומוסיפים את הפטריות עם כחצי כוס מים (למנוע הידבקות- לא חייבים להוסיף מים), מוסיפים שמן ומערבבים ומבשלים למשך כעשרים דקות נוספות. מערבבים תוך כדי בישול.
  4. ממתינים עד להשחמה קלה ומכבים.

מושלם בתוך פיתה או טורטיה עם טחינה וסלט חי. בתיאבון!

 צבע אדום

art