מבזקים +
תל אביב 19°c
באר שבע 17°c
חיפה 19°c
ירושלים 19°c
בית שמש 19°c
בני ברק 19°c
אשדוד 19°c
י"ח שבט התשפ"ה | 16.02.2025
תל אביב 19°c
באר שבע 17°c
חיפה 19°c
ירושלים 19°c
בית שמש 19°c
בני ברק 19°c
אשדוד 19°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

היא פשוט נמסה בפה: כמו עוגת סברינה, אבל פרווה!

עוגת קוקוס רכה ומפנקת בטעם נדיר של עוגת גבינה או עוגת סברינה מה שתחליטו, והשוס - היא פרווה לחלוטין :)

היא פשוט נמסה בפה: כמו עוגת סברינה, אבל פרווה!
עוגת קוקוס צילום: שאטרסטוק

כוס = כוס חד פעמית 

מצרכים:

  • 4 ביצים
  • 3/4 כוס שמן
  • 4 כפות קמח
  • מיץ מתפוז אחד
  • כף תמצית וניל
  • 1 ו- 1/2 כוס סוכר
  • 4 כוסות קוקוס
  • אבקת אפיה
  • לציפוי: קצפת צמחית, פודינג

אופן ההכנה:

  1. מקציפים את הביצים ללא הפרדה.
  2. מכניסים פנימה את יתר החומרים, מערבבים את הכל יחד לבלילה חלקה.
  3. מכניסים לתנור בחום של 170 מעלות, אופים למשך כ- 40-45 דקות או עד שמרכז העוגה אפוי (בדיקה ע"י קיסם עץ).
  4. הערה חשובה: העוגה צריכה לצאת יציבה אבל רכה! לא מימית ולא אפויה מדיי, כמו עוגת סולת רטובה!
  5. מקציפים את הקצפת הצמחית עם הפודינג ומורחים מעל העוגה שכבה עבה ועסיסית.

בהצלחה ובתיאבון!

 צבע אדום

art