מוטי קסטל: השר קרעי: זה רגע המבחן של כולנו. דרושים איזונים ובלמים לגולם שקם על יוצרו. הממשלה חייבת לקבל החלטה עוד היום: אנחנו לא מקבלים את ההתערבות הבוטה של בג״צ בלב־ליבה של סמכות הממשלה. הסמכות להדיח יועצת משפטית היא סמכות הממשלה בלבד על פי חוק. על הממשלה להדיח סופית ובפועל את היועמ״שית, לחסום את כניסתה למשרדי הממשלה ולמנות לאלתר ממלא מקום. עכשיו. רק אם נגיד לא(!) לפסקי דין מנוגדים לחוק של בג״צ, נוכל להציל את הדמוקרטיה הישראלית.
ללא שמן: מתכון לעוגיות ביסקוטי ממכרות, בריאות ומלאות בכל טוב
מחפשים מתכון לעוגיות טעימות ובריאות? קבלו מתכון לעוגיות ביסקוטי ממכרות, בריאות ומלאות בדברים טובים, מתכון מושלם לטו בשבט ומתאימות לכל עת כשמתחשק להתפנק עם כוס תה חם
מתכון לעוגיות ביסקוטי ממכרות, בריאות ומלאות בכל טוב / שרה שבבו
המצרכים לעוגיות ביסקוטי ממכרות, בריאות ומלאות בכל טוב:
- 3 כוסות קמח כוסמין לבן של רובינפלד
- 1 אבקת אפיה
- 1 כפית קינמון
- ½1 כוסות סוכר
- קורט מלח
- 3 ביצים L
- 2 כוסות אגוזים מעורבים (לוז, פיסטוק, פקאן, קשיו ושקדים)
אופן ההכנה לעוגיות ביסקוטי ממכרות:
- בקערת המיקסר שמים את כל המרכיבים חוץ מהאגוזים ומעבדים רק עד לאיחוד
- מוסיפים את האגוזים ומטמיעים בבצק
- יוצרים שתי רולדות ארוכות וגבוהות (חשוב שיהיו גבוהות כי הן משתטחות באפיה)
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 160 מעלות ואופים במשך 25 דקות
- מוציאים מהתנור ומצננים לחלוטין
- פורסים פרוסות דקות בעובי של 1 ס"מ ומסדרים את העוגיות שוב בתבנית מרופדת ומחזירים לאפייה נוספת על חום של 130 מעלות בתכנית טורבו ואופים במשך 15 דקות נוספות על מנת לייבש אותן
- מוציאים מהתנור מצננים ונהנים
- את העוגיות שומרים בצנצנת בטמפרטורת החדר.
בהצלחה רבה ובתאבון
