שר החוץ האיראני עראקצ'י תוקף את ההחלטה להגדיר את משמרות המהפכה כארגון טרור: "האירופאים אינם מעריכים את מה שנעשה עבורם, משמרות המהפכה הצילו אותם מדעאש"
סקר חדש: רוב הציבור בישראל בעד תכנית טראמפ
רוב הציבור בישראל תומך בתכניתו של נשיא ארצות הברית דונלד טראמפ להעביר את תושבי רצועת עזה למדינות אחרות • כך על פי סקר שנערך על ידי חדשות 14
רוב הציבור בישראל תומך בתכניתו של נשיא ארצות הברית דונלד טראמפ להעביר את תושבי רצועת עזה למדינות אחרות לאחר שנים של טרור רצחני שיצא מהרצועה. כך על פי סקר שנערך על ידי חדשות 14 ופורסם הערב (חמישי) במהדורה המרכזית.
רוב של 76% בישראל תומך בהגירתם של הערבים מרצועת עזה למדינות אחרות, 16% בלבד מהציבור התנגדו לתכניתו של הנשיא טראמפ ו-8% לא הביעו את עמדתם בנושא.
המדגם נערך על ידי שלמה פילבר וצוריאל שרון באמצעות דיירקט פולס בע"מ, עבור ערוץ עכשיו 14, בתאריך ה-6 בפברואר 2025, באמצעות מערכת דיגיטלית בשילוב פאנל, בקרב 506 נדגמים בוגרים (18+) המהווים מדגם מייצג של האוכלוסייה הכללית בישראל. טעות הדגימה הסטטיסטית 4.5% ± בהסתברות של 95%.
