עמית סגל: אם היה מדובר ביו״ר סיעת הדמוקרטים, זו התנהלות הגיונית. אופוזיציה אמורה למצוא כל סיבה לבקר את הממשלה, ולהתעלם ממה שלא נוח. וזה בדיוק איך שהיועמשית תופסת את תפקידה: יו״ר האופוזיציה. להתנגד לכל מינוי לעשות פיליבסטר לכל תהליך להתנגד לכל חוק להתייחס רק למה שנוח
"נערכים ליציאה סופית, עוד נחזור לכאן": צפו בפקודת העזיבה של ציר נצרים
במסגרת עסקת החטופים, צה"ל צפוי לסגת הלילה לחלוטין מציר נצרים. בסרטון שהתפרסם ברשתות נראה לוחם צה"ל מבטיח בפקודת העזיבה: "עוד נחזור לכאן. בעזרת ה' תוכנית טראמפ תיכנס לתוקף ונחזור ליישב פה את כל היישובים"
במסגרת הפעימה הנוכחית של עסקת החטופים - ייסוג הלילה צה"ל ממוצביו האחרונים בציר נצרים. המצובים שיפונו הלילה נמצאים בקטע שנמצא מזרחית לציר סאלח א-דין. מלבד אזור החיץ יישארו כוחות רק בציר פילדלפי, כך לפי "ווינט".
לפני כשבועיים החל תהליך פינוי ציר נצרים מכוחות צה"ל במסגרת עסקת החטופים. בחודשים האחרונים בנה צה"ל שורה של מוצבים, תשתיות ואנטנות סלולריות בפרוזדור נצרים - ואלו פונו והתקפלו כעת.
בפקודת העזיבה של הציר, שפורסמה בעמוד הטלגרם של עמית סגל, נראה לוחם צה"ל אומר: "נערכים ליציאה סופית. עוד נחזור לכאן. בעזרת ה' תוכנית טראמפ תיכנס לתוקף ונחזור ליישב פה את כל היישובים".
