סולימאן מסוואדה: קאאני הואשם בעבר שהוא משת״פ של ישראל. מעניין.
דמעות של ניסים: הסגולה המפליאה בקבר 'הפלא יועץ'
כח הישועה שמסעיר את העולם היהודי נמצא מאות קילומטרים מאדמת ישראל • המוני סיפורי ניסים גלויים למי שעשו את סדר הסגולה וסיפורי ישועה מבהילים שמעידים עליה מי שהיו בתפילה אשתקד או שקיימו את הסגולה עבורם

אם נדמה שהכרנו כבר הכל, אז מסתבר שממש לא. כח הישועה שמסעיר את העולם היהודי נמצא מאות קילומטרים מאדמת ישראל. בעיר סילסטרה בבולגריה הקפואה, מקופלת צוואה מופלאה וסיפורי ניסים מבהילים שמולם אלפי עדים. כן, זו סגולת 'הפלא יועץ' סגולה שכתב בצוואת הקודש שלו והבטיח שהוא אישית ערב עליה.
להצטרפות ולחתימת שמכם בשטר הערבות כנסו כאן >>>
מקור הסגולה בצוואה שהשאיר בה התחייב בלשון 'אני ערב' לשלם מיטב שבמיטב למי שיעשה לו נחת לנשמתו, יתחייב לכך, ולאחר מכן יבוא לקברו ויתפלל בלב נשבר והוא ערב לישועתו. מאז פטירתו, כך מעיד פנקס 'חברא קדישא' של עירו, נהגו גדולי ישראל בני דורו, לעלות על ציונו שבסיליסטרה בבולגריה, להתחייב להקדיש תורה בעד נשמתו שהיא ה'נחת רוח' שביקש, ולעלות עם מניין עשרה ולהתפלל בלב נשבר ובבכייה, ולהזכיר את הבקשה, כאשר פנקס החברא קדישא ועוד ספרי קדמונים מלאים בסיפורי מופת על כח הסגולה.
אלא שקיום הסגולה היה נחשב שנים ארוכות לקשה ומורכב יחסית. ראשית הנסיעה לבולגריה, שנית, התפילה והבקשה במניין עשרה המוסיפים סדר י"ג מידות וסליחות בלב נשבר כמו שהתנה בצוואתו, וכך גם ההתחייבות לעשות לנשמתו משהו מדוייק כמשאת רצונו.
לפני שנתיים חודשה הסגולה לראשונה על ידי 'רינה של תורה' כאשר גדולי התורה הורו לרינה של תורה לצאת לבולגריה לקיום הסגולה על קברו הקדוש, כשהם מקימים כולל מיוחד 'פלא יועץ' שכולו קודש לקיום תורתו, מה שמאפשר קיום הסגולה באופן ברור. בראשות המשלחת עמד הגאון המקובל רבי מרדכי ליבר הלוי כהן שליט"א ואיתו כמה מניינים של מתפללים.
ואכן המוני סיפורי ניסים גלויים למי שעשו את סדר הסגולה והומי ניסים וסיפורי ישועה מבהילים שמעידים עליה מי שהיו בתפילה אשתקד או שקיימו את הסגולה עבורם. המונים מהם זכו לשידוכים באופן מהיר ופלאי, רפואה ובריאות, ניסים בפקידה בילדים, פרנסה ועוד. כאשר הסגולה הופכת לשיחת היום ומעוררת סקרנות אדירה והדים כבירים.
הפעם נוצרה הזדמנות מפתיעה שהפכה לבשורה לאלפים, כאשר בהוראת גדולי התורה המשלחת יוצאת בעוד ימים ספורים לקיום הסגולה על ציון הפלא יועץ שבבולגריה, כאשר היא מאפשרת להמוני המצפים לישועה להיות חלק ולהיוושע.
כחלק מסדר הסגולה שהורונו מרנן ורבנן, ייחתם בציון מרנא ה'פלא יועץ' שטר ערבות מיוחד שנוסח בידי מרנן ורבנן שליט"א, לאות ברית עולם, בין תומכי רינה של תורה ששמם הוזכר במעמד הנורא, לבין מרנא ורבנא ה'פלא יועץ', שהבטיח וערב – כי מי שיקיים צוואתו ויעשה נחת לנשמתו: תתקבל תפילתו כאשר ערב הצדיק להבטחתו!
המשלחת המיוחדת לקיום הסגולה יוצאת כאמור ביום רביעי הקרוב, כאשר אלפי ישראל מצטרפים בבקשה ובציפייה – לראות את הסגולה והנס הפרטי שלהם!