מוטי קסטל: השר קרעי: זה רגע המבחן של כולנו. דרושים איזונים ובלמים לגולם שקם על יוצרו. הממשלה חייבת לקבל החלטה עוד היום: אנחנו לא מקבלים את ההתערבות הבוטה של בג״צ בלב־ליבה של סמכות הממשלה. הסמכות להדיח יועצת משפטית היא סמכות הממשלה בלבד על פי חוק. על הממשלה להדיח סופית ובפועל את היועמ״שית, לחסום את כניסתה למשרדי הממשלה ולמנות לאלתר ממלא מקום. עכשיו. רק אם נגיד לא(!) לפסקי דין מנוגדים לחוק של בג״צ, נוכל להציל את הדמוקרטיה הישראלית.
דרמה: ניצחון ליעקב חגואל במרכז הליכוד
יו“ר ההסתדרות הציונית העולמית, יעקב חגואל, רשם ניצחון בבחירות במרכז הליכוד מול השר מיקי זוהר וחיים כץ. נתניהו תמך בכץ וזוהר שהפסידו
יו"ר ההסתדרות הציונית העולמית, יעקב חגואל, רשם הערב (ראשון) ניצחון בבחירות במרכז הליכוד מול השר מיקי זוהר וחיים כץ, ובכך שמר את הכוח בידי הליכוד בעולם.
תוצאות ההצבעה מייצרות מאזן כוחות של 50% לליכוד ישראל ו-50% לליכוד בעולם היהודי, המבטיח ייצוג משמעותי לתנועה הציונית העולמית בתוך מפלגת השלטון.
חגואל בירך את חברי המרכז על האמון שנתנו בו והדגיש את החשיבות בשמירת אחדות הליכוד, במיוחד בעת הנוכחית, שבה המפלגה מובילה את מדינת ישראל בתקופה מאתגרת.
"הליכוד חייב להמשיך להיות מאוחד וחזק כדי לתמוך בראש הממשלה בנימין נתניהו, הניצב בפני אתגרים כבדי משקל בזירה המדינית, הביטחונית" אמר חגואל.
לסיום, חגואל הביע תקווה לשחרור כל החטופים, לסיום המלחמה ולחזרת השקט והביטחון לכל אזרחי ישראל.
