בלארוס הודיעה היום על שחרור 25 אסירים פוליטיים מהכלא, יממה לאחר שהשליח האמריקני ג'ון קואל הודיע על הקלות למשטר לוקשנקו. קואל אמר לרויטרס כי הוא מצפה לחזור לבלארוס בעוד חודש ולשחרר עוד מאות אסירים, ואמר גם כי ניתן לשחרר את כל האסירים בבלארוס עד סוף השנה
חרדים הותקפו על ידי מפגינים פרו-חמאסיים בבורו פארק | צפו
עימות חריף פרץ הלילה בבורו פארק, כאשר עשרות יהודים הביעו מחאה נגד הפגנה פרו-פלסטינית | בהפגנה האנטישמית השתתפו נציגי 'נטורי קרתא' הידועים כתומכי חמאס | מפגינים פלסטינים אלימים השתוללו והיכו יהודים, כמה מהם נעצרו
מפגינים חרדים צעדו עם דגלי ישראל בבורו פארק בתגובה להפגנה פרו פלסטינית שקיבלה סיוע מביש ממספר אנשי נטורי קרתא, קבוצת שוליים הידועה בשנאתה המבישה ליהודים, שאנשיה תומכי חמאס מוצהרים. בהפגנה נשמעו קריאות "נטורי קרתא, תתביישו" כשהקהל של מפגינים יהודים מחה נגד פעילים פרו-חמאסיים.
המצב הפך לאלים, כאשר מפגינים פלסטינים רבים תקפו פיזית יהודים בצומת השדרה 14 ורחוב 36.
מפגין פלסטיני היכה את העסקן העשי טישלר באגרופים והפיל את הטלפון שלו מידיו. משטרת ניו יורק עצרה את התוקף במהירות, טישלר ספג פציעות שדרשו טיפול רפואי ממתנדבי הצלה. המשטרה פעלה עם כוחות גדולים לשמור על השליטה ולמנוע התפרצויות אלימות נוספות.
