וושינגטון: רשות ההגירה והמכס של ארה"ב (ICE) הודיעה על מעצרם של מספר אזרחים אפגנים, שהיגרו לארה"ב על ידי ממשל ביידן במהלך מבצע "ברוכים הבאים לבעלות הברית".
שרה נתניהו: "השבתם - עדות למחויבות הבלתי מתפשרת שלנו"
בעוד ראה"מ נתניהו עדיין לא הגיב על החזרת ארבעת גופות החללים משבי החמאס, רעיית ראש הממשלה שרה נתניהו כתבה: "השבתם היום לארץ היא עדות למחויבות הבלתי מתפשרת שלנו להשלים את המשימה הקדושה ולהשיב את כל החטופים הביתה מוקדם"
ראש הממשלה בנימין נתניהו עדיין לא הגיב היום (חמישי) על חזרתם של ארבע גופות החללים ששוחררו משבי ארגון הטרור חמאס.
לעומתו, רעייתו שרה נתניהו כתבה: "ביום הזה ליבי בוכה ודואב עם עם ישראל כולו, את האובדן העצום של יקירינו ואהובינו שנרצחו מידי מפלצות חמאס".
"השבתם היום לארץ", הוסיפה, "היא עדות למחויבות הבלתי מתפשרת שלנו להשלים את המשימה הקדושה ולהשיב את כל החטופים הביתה מוקדם ככול הניתן, החיים והחללים כאחד".
נתניהו שיתפה: "במהלך החודשים האלו פגשתי וליוויתי לא מעט ממשפחות החטופים החללים ואני יודעת שעם כל הכאב שקיים בתהליך, הם חייבים את החזרת יקיריהם, כדי לסגור את המעגל הטראגי הזה עבור משפחתם ועבור עם ישראל כולו.
בעלי ראש הממשלה ואני שולחים למשפחות הכואבות חיבוק חם, מחזק ואוהב, הלב בוכה איתכם".
