תושבי הצפון עודכנו: במהלך הלילה החל מהשעה 23:00 ועד השעה 01:00 ישמע פיצוץ במרחב רכס רמים עמק החולה וצפון הגולן . אין שינוי בהערכת המצב . לאור עוצמת הפיצוצים תושבי מטולה ומשגב עם מתבקשים לפתוח חלונות על מנת למנוע פיצוצם. יתר הישובים ללא הנחיות חריגות
רכסים: בן 6 נפצע קשה לאחר שנפל מגובה
ילד בן 6 נפצע קשה הבוקר לאחר שנפל מגובה ברכסים. כוחות הצלה שהוזעקו למקום העניקו לו טיפול רפואי ראשוני ופינו אותו לבית החולים רמב"ם בחיפה במצב קשה עם חבלת ראש.
ילד בן 6 נפצע קשה לאחר שנפל הבוקר (שבת) לחלל אוורור בעומק של כשישה מטרים ברחוב הרב שמעונוביץ בעיר רכסים. כוחות הצלה שהוזעקו למקום העניקו לילד טיפול רפואי ראשוני ופינו אותו להמשך טיפול בבית החולים רמב"ם בחיפה כשהוא במצב קשה עם חבלת ראש.
לפי דיווח של אבי בויאר, תורן השבת של ארגון הצלה, הילד נפל מחלל אוורור בעומק של כשישה מטרים ונמצא מחוסר הכרה עם חבלת ראש. כוחות ההצלה, שכללו חובשים ופראמדיקים של מד"א, ביצעו פעולות החייאה וטיפול רפואי ראשוני בשטח, ופינו את הילד לחדר הטראומה בבית החולים רמב"ם.
