השר עמיחי שיקלי בראיון ל׳ישראל היום׳ על הסערה שחולל - ״אני לא מצטער לרגע שעודדתי את בכיר השב״כ א' לחשוף את התנהלות רונן בר. א' הציג לי מידע מחקירה שניהל השב״כ נגד בן גביר. נחרדתי ממה שראיתי. ראש הארגון מנהל חקירות נגד נבחרי ציבור. הוא מנצל את הכוח של הארגון כדי לקדם אג'נדה פוליטית. אמרתי לא' שיש חשיבות אדירה שהציבור יכיר אירוע כזה״.
מתכון לריבועי שוקולד בטעם קפוצ'ינו
ריבועי שוקולד קפוצ'ינו: קינוח קל ומהיר להכנה, המשלב טעמי שוקולד וקפה עשירים. הריבועים עשויים משכבות ביסקוויטים, עיסת שוקולד בטעם קפוצ'ינו וציפוי שוקולד מריר ומתאימים לאירוח או כפינוק מתוק

מתכון לריבועי שוקולד בטעם קפוצ'ינו / אסתי
המצרכים לריבועי שוקולד בטעם קפוצ'ינו:
- שרוול ביסקויטים לריפוד התבנית
- תבנית אינגליש
מצרכים לעיסת שוקולד:
- 25 יחידות ביסקוויטים (150 גר)
- 4 כפות ממרח שוקולד
- נוטלה או ממרחית
- 1/4 כוס חלב /סויה
- כף שקולית
- 1 כף קוקוס אופציונלי
- מעט תמצית קפוצ'ינו או רבע כפית אבקת נס קפה
- מוקה
לציפוי:
- 150 גרם שוקולד מריר מומס
לקישוט:
- אגוזי לוז או פקנים קלויים קצוצים
אופן הכנה לריבועי שוקולד בטעם קפוצ'ינו:
- טוחנים את הביסקויטים לפירורים גסים
- שמים בקערה חלב ממרח, תמצית קפוצ'ינו/נס קפה, קוקוס ומערבבים היטב (אין צורך בחימום) מוסיפים את הביסקויטים בהדרגה לפי הצורך עד לקבלת עיסה אחידה
ההרכבה:
- מסדרים בתוך תבנית אינגליש ביסקויטים (אין צורך להרטיב אותם)
- מעליהם מורחים בצורה אחידה את עיסת כדורי השוקולד
- מעל העיסה מסדרים עוד שכבה של ביסקויטים בצורה אחידה. ומכניסים להקפאה במשך 40 דקות
- מחלצים מהתבנית, חותכים לקוביות ומצפים בשוקולד מומס .
- מקשטים מעל באגוזים או פיסטוקים קצוצים או פסי שוקולד לבן מומס
בהצלחה רבה ובתאבון