פרמדיק מד"א ענבר גרין וחובש מד"א נפתלי הלברשטט שהגיעו לזירה ברמת גן סיפרו: "ראינו עשן שעולה מבניין עם הרס רב, שברי זכוכיות, מבין ההריסות ראינו 2 נפגעים מחוסרי הכרה, ללא דופק וללא נשימה עם פציעות קשות בגופם. ביצענו בדיקות רפואיות, אך הם היו ללא סימני חיים ולא נותר לנו אלא לקבוע את מותם במקום"
נתניהו קיים התייעצות: "נוטה לאפשר עוד כמה ימי הפוגה"
ראש הממשלה נתניהו נוטה לאפשר עוד כמה ימי הפוגה בהם ינסו להגיע להבנות מול ארגון הטרור חמאס על הארכת שלב א'. באופן חריג ביותר, דרעי השתתף בליל שבת בהתייעצות הביטחונית הטלפונית שנערכה בסביבות השעה 22:00
בהתייעצות הביטחונית החריגה שכינס אמש (ליל שבת) ראש הממשלה בנימין נתניהו הוא נטה לאפשר עוד כמה ימי הפוגה בהם ינסו להגיע להבנות מול ארגון הטרור חמאס על הארכת שלב א'.
ל'בחדרי חרדים', נודע כי באופן חריג ביותר, יו"ר ש"ס אריה דרעי השתתף בליל שבת בהתייעצות הביטחונית הטלפונית, שנערכה בסביבות השעה 22:00, כך לפי שלושה מקורות.
בתוך כך, בשעה זו עורך ראש הממשלה התייעצות ביטחונית נוספת עם השרים, דרעי וראשי מערכת הביטחון.
נזכיר כי הבוקר הודיע ארגון הטרור חמאס כי הוא מסרב לכך בשל התנאים שמציעה ישראל. דובר חמאס, חאזם קאסם, אמר בריאיון לערוץ הקטארי "אל-ערבי" כי "אין כרגע משא ומתן עם הארגון לגבי השלב השני, וישראל נושאת באחריות לכך".
לדבריו, ישראל מבקשת להאריך את העסקה "תוך אפשרות לחדש את התקיפות ברצועת עזה", והוסיף כי "ישראל מתחמקת ממחויבותה לסיום המלחמה ולנסיגה מוחלטת מעזה".
