השר גולדקנופף מפרסם כעת התנצלות נוספת: ״בהמשך לגינוי שפרסמתי, ליבי עם כל אלו שנפגעו ובצדק. בלהט הריקודים והמוזיקה לא שמתי גבולות ודווקא כמי שעוזר למילואימניקים, שחרד לשלום החיילים ומתפלל להצלחתם, אני מבקש סליחה. היתה עלי חובה להשתיק את התזמורת במקום וכך אפעל להבא. מבין עד מאוד את הכואבים ומתנצל״.
בחתונת נכדו: האדמו"ר עישן סיגריה וזרק לחסידים את מה שנשאר
לרגל חודש אדר הרבי מתולדות אברהם יצחק עישן סיגריה בחתונת נכדו, הרבי שמקפיד כל השנה לא לעשן ואף מורה לאברכי החסידות שלא לעשן עישן לרגל חודש אדר. צפו בגלריה מהשמחה

באוידטוריום בביתר עילית מתנ"ס פריימן התקיימה ביום שני השבוע שמחת נישואי נכד האדמו"ר מתולדות אברהם יצחק, בן לחתנו הרה"צ רבי אפרים אהרן למברגר, עם בת הרה"צ רבי חיים יחיאל מיכל הלברשטאם, בן האדמו"ר מסטראפקוב.
לרגל חודש אדר הרבי מתולדות אברהם יצחק עישן סיגריה בחתונה, הרבי שמקפיד כל השנה לא לעשן ואף מורה לאברכי החסידות שלא לעשן עישן לרגל חודש אדר חודש השמחה.
לאחר כמה שאיפות זרק הרבי את הסיגריה לחסידים שכל השנה לא מעשנים. החסידים התחלקו בינהם בסיגריה וכל אחד לקח שאיפה אחת.
צפו בגלריה מהשמחה















































































