אבישי גרינצייג על ההתערבות של הנשיא הרצוג לטובת מנכלי"ת ועדת הבחירות: אירוע לא ייאמן בעיניי. מבקר המדינה המליץ לקצוב את כהונת המנכ״לית שמשמשת בתפקיד כבר 8295 שנה. יו״ר ועדת הבחירות אמר שבכל מקרה ייתן לה להמשיך עד לאחר הבחירות. עדס נלחמה כמו לביאה כדי למנוע את קציבת כהונתה. עשתה כל מניפולציה אפשרית. יו״ר ועדת הבחירות השופט סולברג התקפל. והנשיא חושב שהאירוע הזה אמור להגן על אמון הציבור.
"ותוסף אסתר ותדבר" - אברומי ברים בסינגל קליפ חדש בלחן נוגע ללב
לרגל חג הפורים, אברומי ברים, יוצר, מלחין וזמר צעיר ומוכשר, משחרר את שירו החדש "ותוסף", המבוסס על פסוק ממגילת אסתר
בשיר, אברומי ברים מבקש מבורא עולם שלא יעזוב אותנו ויעזור לנו גם בשעות הקשות. הקליפ המושקע מלווה את מילות הפסוק ומעביר את המסר בצורה עוצמתית, בעוד שהמילים והלחן נוגעים ללב ומשרים אווירה של אמונה וביטחון.
ההפקה המוזיקלית המיוחדת, יחד עם הביצוע של אברומי, הופכים את השיר לתזכורת לבקש ולהתפלל על הכלל והפרט ביום הנשגב - יום הפורים, ממי שאמר והיה עולם.
קרדיטים:
לחן ושירה: אברומי ברים
עיבוד והקפה מוזיקלית: יהודה בן משה
מקהלות: ידידים העולמית
תופים: אבי אבידני
גיטרות: חרגול
מיקס ומאסטרינג: אבי ז'אנו
צילום ועריכת ווידאו: הערשי הגר
גרפיקה: סימניםIL
