השר גולדקנופף מפרסם כעת התנצלות נוספת: ״בהמשך לגינוי שפרסמתי, ליבי עם כל אלו שנפגעו ובצדק. בלהט הריקודים והמוזיקה לא שמתי גבולות ודווקא כמי שעוזר למילואימניקים, שחרד לשלום החיילים ומתפלל להצלחתם, אני מבקש סליחה. היתה עלי חובה להשתיק את התזמורת במקום וכך אפעל להבא. מבין עד מאוד את הכואבים ומתנצל״.
הסטארטאפ שהקים חייל ישראלי נמכר בעשרות מיליוני דולרים
תעשיית הסייבר הישראלית רושמת עסקת ענק נוספת, כאשר חברת Armis מכריזה על רכישת הסטארטאפ הישראלי OTORIO

תעשיית הסייבר הישראלית רושמת עסקת ענק נוספת, כאשר חברת Armis מכריזה על רכישת הסטארטאפ הישראלי OTORIO. אף שהחברות לא חשפו רשמית את שווי העסקה, גורמים בתעשייה מעריכים כי מדובר בסכום של כ-120 מיליון דולר.
OTORIO, שהוקמה בשנת 2018 על ידי דניאל ברן (תת-אלוף במיל') ויאיר עטר, מתמחה באבטחת נכסי OT ותשתיות קריטיות בתחומים כמו אנרגיה, שירותים ציבוריים ותעשייה. רכישתה נועדה להרחיב את יכולות הפלטפורמה של ארמיס ולאפשר לה לפעול גם בסביבות מקומיות מבודדות (on premise), שאינן מחוברות לרשת. במסגרת העסקה, מרבית עובדי OTORIO צפויים להשתלב בארמיס.
ארמיס, שנוסדה ב-2016 על ידי יבגני דיברוב ונדיר יזרעאל, מעסיקה כיום כ-850 עובדים ופועלת מול לקוחות גדולים, בהם שירות הדואר של ארה"ב, יונייטד איירליינס, קולגייט-פלמוליב ומונדלז. זו הרכישה השלישית של החברה בתוך שנה, אחרי שרכשה את Silk Security ו-CTCI הישראליות. במקביל, היא ממשיכה בהתרחבות העסקית ומכוונת להנפקה, תוך הצבת יעד הכנסות של 500 מיליון דולר ARR – בדרך למיליארד דולר ARR.
ארמיס אינה לבד במרוץ, כשגם ענקית הסייבר הישראלית Wiz הציבה לעצמה יעד דומה לקראת הנפקתה. רכישת OTORIO מהווה צעד משמעותי נוסף בהתבססות של ארמיס כמובילה עולמית בתחום אבטחת הסייבר.