השר גולדקנופף מפרסם כעת התנצלות נוספת: ״בהמשך לגינוי שפרסמתי, ליבי עם כל אלו שנפגעו ובצדק. בלהט הריקודים והמוזיקה לא שמתי גבולות ודווקא כמי שעוזר למילואימניקים, שחרד לשלום החיילים ומתפלל להצלחתם, אני מבקש סליחה. היתה עלי חובה להשתיק את התזמורת במקום וכך אפעל להבא. מבין עד מאוד את הכואבים ומתנצל״.
"לא לדבר עם פוליטיקאים": המסר של הרמטכ"ל לקצינים הבכירים
אחרי חשיפת הקשר בין תא"ל במיל' ארז וינר לשר האוצר בצלאל סמוטריץ', הבהיר הרמטכ"ל הנכנס אייל זמיר לבכירים בצבא: "לא מוכן שלובשי מדים ידבר עם פוליטיקאים בלי אישור"

בצה"ל מסרבים לפי שעה להגיב לשאלה האם יינקטו צעדיים משמעתיים נגד תא"ל ארז וינר, בצל חשיפת הקשרים שקיים עם שר האוצר בצלאל סמוטריץ' - כך דווח ב"ווינט".
לפי הדיווח, הרמטכ"ל החדש אייל זמיר הצהיר בשיחה עם קצינים בכירים ברקע חשיפת הרשים בין וינר לשם הבכיר, כי הוא "לא מוכן שאף לובש מדים ידבר עם פוליטיקאים בלי אישור".
לפי דיווח "כאן 11", בקבינט המדיני ביטחוני חשדו שסמוטריץ' מקבל הדלפות פסולות.
על פי גורמים בצבא, מי שהדליף לסמוטריץ' מידע, הוא תא"ל במילואים ארז וינר, שמשמש כמפקד צוות התכנון האופרטיבי בפיקוד הדרום, והיה בעבר עוזרו של הרמטכ"ל לשעבר גבי אשכנזי.
בכירים בצה"ל אמרו לכאן חדשות כי השר סמוטריץ' הפעיל כמה קצינים בכירים, ולא רק אחד, שהעבירו אליו מידע בצינורות לא מקובלים לאורך המלחמה.
מקורות במערכת הביטחון אומרים כי הלוי לא נקט צעדים נגד המדליפים משום שהיה "רמטכ"ל מוחלש שחשש להתעמת עם מפקדים בכירים המחוברים לגורמים פוליטיים".