השר גולדקנופף מפרסם כעת התנצלות נוספת: ״בהמשך לגינוי שפרסמתי, ליבי עם כל אלו שנפגעו ובצדק. בלהט הריקודים והמוזיקה לא שמתי גבולות ודווקא כמי שעוזר למילואימניקים, שחרד לשלום החיילים ומתפלל להצלחתם, אני מבקש סליחה. היתה עלי חובה להשתיק את התזמורת במקום וכך אפעל להבא. מבין עד מאוד את הכואבים ומתנצל״.
זקן הפוסקים בפסק לירושלמים: "אל תשתכרו בשבת"
פסקי הלכה מזקן הפוסקים הגאון רבי אביגדור נבנצל, לפי הוראות רבו מרן הגרש"ז אויערבאך, מתפרסמים בקונטרס "לריח ניחוח" שפרסם חתנו הג"ר יהונתן קצבורג לפורים המשולש

פורים המשולש: מה דין הירושלמים השנה בסעודת פורים בשבת? הגאון רבי אביגדור נבנצל זקן הפוסקים מביא את דעת רבו מרן פוסק הדור הגרש"ז אויערבאך זצ"ל שלא חייבים בסעודת פורים בשבת, אם כי יש מוסיפים מאכל אחד, וראוי להוסיף בשתיית יין, אולם להקפיד שלא להשתכר.
ולמה לא להשתכר? כי יש חובת זכור את יום השבת..
הרב נבנצל, רב העיר העתיקה ומפוסקי הדור, ממליץ עוד לירושלמים לשלוח-מנות השנה ביום ראשון כמתחייב, אבל גם ביום שישי כי כך דעת מרן החזון-איש.
הגר"א נבנצל השיב לאחרונה לחתנו הג"ר יהונתן קצבורג מרבני שכונת גבעת-שאול שדן עמו בהלכות המיוחדות של "פורים המשולש". הפסקים מתפרסמים בקונטרס האחרון של "לריח ניחוח" שיצא השבוע, ובראשיתו מביא הרב קצבורג פסקים מחמיו.
הרב נבנצל ממליץ לכוון בסעודת מלווה מלכה גם על סעודת פורים כדי להרוויח את שיטת ה'משך חכמה'. עוד כתב שבשנה זו יכול מוקף להוציא ידי חובת את הפרוז ולהיפך. באשר לעניין קריאה שלא בזמנה למוקפים שקוראים ביום שישי (שהחובה היא הרי בשבת אלא שמקדימים) מקובל שחייבים עשרה כדי לברך, אולם הרב נבנצל מביא את דעת מורו-ורבו שכתב: "בירושלים נהגו בדיעבד לקרוא בברכה גם כשקורא ביחידות".
לגבי משלוח מנות ביום שישי (לירושלמים) כאמור דעת הרב נבנצל על אף ששיטת המשנה-ברורה היא לשלוח ביום ראשון, כי ראוי 'לחשוש' גם לשיטת מרן החזון-איש שכותב שיש לשלוח גם ביום שישי (כדין מתנות לאביונים) ולפיכך ראוי להחמיר.