דיווח באיראן: המנהיג העליון החדש תוקף בחריפות את שיחות הגרעין – "בניגוד לחוק הדתי". כלי התקשורת השמרני באיראן, "ראג'ה ניוז", מדווח כי חמינאי אומר כי הגורמים הרשמיים שעסקו בנושא הגרעין חרגו מהסמכויות ולא עמדו בתנאים שהוגדרו מראש. חברי המועצה העליונה לביטחון לאומי פנו במכתב למנהיג, שבו הגנו על ההחלטה לכלול את נושא הגרעין בכל משא ומתן עתידי משום החשש הכבד מתקיפות על תשתיות חיוניות במדינה. מוג'טבא הגיב למכתב: השיחות "לא יביאו תועלת בעולם הזה ולא בעולם הבא", והן לא ימנעו תקיפות על התשתיות של איראן.
שומר הציון המיתולוגי הלך לעולמו: הסיפור המרתק של גרישה מברדיטשוב
גרישה צבי דרגילוב ז"ל שומר הציון של סנגורן של ישראל רבי לוי יצחק מברדיטשוב זי"ע, האיש שהחזיק במפתחות הציון ותמורת כמה דולרים היה פותח את המקום
גרישה, שומר הציון המיתולוגי של סנגורן של ישראל, רבי לוי יצחק מברדיטשוב זי"ע, במשך עשרים וחמש שנה, הלך לעולמו בגיל 86.
שמו המלא היה גרישה צבי דרגילוב ז"ל. ל'בחדרי חרדים' נודע כי בשנים האחרונות נחלש מאוד ואף עבר אירוע מוחי לפני כשנה וחצי.

גרישה, שהיה שומר הציון והחזיק במפתחותיו, פתח את המקום למתפללים תמורת כמה דולרים.
דובר יידיש ורוסית, הוא היה אהוב על כל המבקרים במקום ונודע בשמחת החיים שאפיינה אותו.
בשנת תש"פ נפוצה שמועה על מותו, אך גרישה עצמו הגיב ואמר כי מדובר בהפצת שקר מצד שונאיו.
רבה של ברדיטשוב - הרב משה שמואל טהאלער, שמחזיק את הציון כל השנה בהכנסת אורחים מספר כי המנוח לא הותיר אחריו משפחה וילדים, ועל כן אנו מבקשים מהציבור להקדיש צדקה וללמוד לעילוי נשמתו של גרישה צבי בן מאיר.
היום הוא הובא לקבורה בבית העלמין העירוני בברדיטשוב.
יהי זכרו ברוך.

