פתיחה באפליקציה פתיחה בדפדפן פנימי פתיחה בדפדפן חיצוני
17:23 פועל בן 63 נפצע קשה מנפילה מגובה במהלך עבודות שיפוצים בבית בנתניה. צוותי מד"א העניקו לו טיפול רפואי ופינו אותו לבית החולים לניאדו עם חבלת ראש
17:12 אלמוג בוקר: עשרות מטוסי קרב של חיל האוויר בהכוונה מודיעינית של אמ"ן, השלימו במהלך הלילה גל תקיפות נרחב לעבר תשתיות של משטר הטרור האיראני בטהרן. - הוטלו יותר מ-100 חימושים לעבר: שורת מפקדות, בסיסים של מנגנוני הביטחון ואתרים מרכזיים לייצור אמצעי לחימה - בסיס יחידת 'כוח קדס' ששימש כמטה לתיאום ופיקוח פעילות מבצעית ומודיעינית של משמרות המהפכה - מפקדת הגנה אווירית של משמרות המהפכה - מפקדת חיל היבשה של משמרות המהפכה שהוקמה במתחם צבאי רחב היקף בלב טהרן, בו הותקפו בעבר מפקדות רבות - מפקדות מודיעין של יחידת 'כוח קדס' אתר ייצור טילי שיוט ימיים של משרד ההגנה האיראני - תעשיות ייצור ואתרי מחקר נוספים בתחומים שונים - אלקטרוניקה, טילים בליסטיים וראשי קרב
17:10 עינב קרנר: נכנסו לתוקף ההגבלות במתווה הטיסות, לפיהן 50 מושבים בכל טיסה יוצאת וטיסה אחת בשעה במקום שתיים. אל על וישראייר פרסמו את לוח הטיסות המצומצם בעקבות השינויים, ישראייר תפעיל טיסות ליעדים קרובים בהם: אתונה, לרנקה וטביליסי. אל על ליעדים מרכזיים בהם: לונדון, ניו יורק, מיאמי ורומא
17:08 ישראייר מעדכנת שבשל המגבלות החדשות החברה תפעיל טיסות ליעדים קרובים בלבד: אתונה, לרנקה, רומא, טביליסי ואדיס אבבה
17:06 בכיר ישראלי: במסגרת המגעים לפסגה בפקיסטן נבחנת האפשרות שסגן הנשיא האמריקני ואנס יהיה הנציג האמריקני הבכיר (ברק רביד)
17:05 גיא ורון: הפגיעה באוטובוס בקריית שמונה: ארגון נהגי התחבורה הציבורית מבית ההסתדרות קרא לממשלה להבטיח את ביטחון הנהגים שנמצאים בשטח תחת איום מתמשך
16:56 דין פישר: ישראייר מעדכנת שבשל המגבלות החדשות החברה תפעיל טיסות ליעדים קרובים בלבד: אתונה, לרנקה, רומא, טביליסי ואדיס אבבה
16:52 שושי חתוקה: נשיא המדינה בקריית שמונה ובגליל: "עם ישראל הוא חזית אחת, ומדינת ישראל כולה עומדת יחד במערכה - זו מלחמה שאין צודקת ממנה. אנו חייבים להבטיח עומק אסטרטגי בתוך לבנון וליצור חיץ ברור ומשמעותי לביטחון הצפון". כאות הנצחה, ראש המועצה אסף לנגלבן העניק לנשיא ארגז אבוקדו ממטע משגב עם, מפרי גידוליו של עופר "פושקו" מוסקוביץ' ז"ל שנהרג אתמול מירי שוגג של צה"ל.
16:52 איתי בלומנטל: הצנזורה מתירה לפרסום: המערכת שכשלה ביירוט הטילים הבליסטים ששוגרו מאיראן ופגעו ישירות בערד ובדימונה היא מערכת "קלע דוד"
16:51 רועי קייס: משרד החוץ של מצרים קורא לנצל את היוזמה האחרונה של טראמפ על מנת להגיע לשיח, במטרה להשיב את היציבות באזור.
16:50 ספיר לפקין: מקור צבאי איראני לסוכנות הידיעות האיראנית תסנים: "איראן תכננה הפתעות חדשות לימי הקרב הקרובים, שביצוען יכול להביא לתוצאות גדולות מאוד. טראמפ רואה את כל האפשרויות הצבאיות שלו במלחמה שנכשלה, ומחפש דרך לצאת מהמבוי הסתום. לכן, הוא העביר את המלחמה מהספינות הנמלטות שלו אל הרשתות החברתיות" הוא טען כי "טראמפ יודע שהתחמושת ההתקפית וההגנתית שלו במצב מאוד גרוע, ואין לו תקווה לניצחון צבאי או לפתיחת מצר הורמוז צבאית; לכן, עם הפחתת התחמושת, הוא פונה לירי מילים, שגורם לו לאובדן כבוד נוסף. טראמפ צריך להרים קצת את ראשו מהטלפון והרשתות החברתיות, ומעתה להסתכל רק לשמיים, לבורסה ולמחירי הנפט"
16:47 ברק רביד: בכיר ישראלי: מתקיימים מגעים לפגישה בין בכירים איראנים ואמריקנים באיסלאמאבד בירת פקיסטן בהמשך השבוע
15:38 ספיר ליפקין: דובר חמאס חאזם קסאם טוען: "ישראל ממשיכה להסלים את התקיפות נגד תושבי רצועת עזה, תוך פגיעה באזרחים ובתחנות המשטרה הפלסטיניות. הסלמה זו מהווה הפרה בוטה של הסכם הפסקת האש. ישראל מנצלת את הסחת דעת העולם והציבור מאיראן כדי להמשיך במלחמה ברצועת עזה"