השר עמיחי שיקלי בראיון ל׳ישראל היום׳ על הסערה שחולל - ״אני לא מצטער לרגע שעודדתי את בכיר השב״כ א' לחשוף את התנהלות רונן בר. א' הציג לי מידע מחקירה שניהל השב״כ נגד בן גביר. נחרדתי ממה שראיתי. ראש הארגון מנהל חקירות נגד נבחרי ציבור. הוא מנצל את הכוח של הארגון כדי לקדם אג'נדה פוליטית. אמרתי לא' שיש חשיבות אדירה שהציבור יכיר אירוע כזה״.
מתכון לסופריטו עם קציצות בשר
תבשיל סופריטו חם ומשביע, עם קציצות בשר עסיסיות ותפוחי אדמה זהובים, מתובל בנדיבות בתבלינים ארומטיים ונגיעה מתוקה של סילאן. כל ביס הוא חגיגה של טעמים. לא תפסיקו לקצור מחמאות

מתכון לסופריטו עם קציצות בשר / שרה שבבו
המצרכים לסופריטו עם קציצות בשר:
לקציצות:
- ½ קילו בשר טחון טרי
- 1 בצל קצוץ דק
- חופן פטרוזיליה קצוצה (בלי הגבעולים)
- 3 כפות קמח מצה/ פירורי לחם
- 1 כפית ראס אל חנות
- 1 כפית כמון
- 1 כפית שטוחה מלח
- ½ כפית פלפל שחור
- 2 כפות שמן זית
לתבשיל:
- 5 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
- 5 כפות שמן
- 5 בצלים חתוכים לפרוסות
- 1 כפית מלח
- ½ כפית פלפל שחור
- 1 כף סילאן
- 1 ליטר מים
אופן ההכנה לסופריטו עם קציצות בשר:
- בקערה שמים את כל מרכיבי הקציצות מערבבים ויוצרים קציצות
- מטגנים את הקציצות עד להשחמה יפה ומניחים בצלחת
- במקביל מטגנים את קוביות תפוחי האדמה בגיוק כמו צ'יפס
- מחממים סיר רחב עם שמן ומטגנים את הבצלים עד להשחמה מוסיפים את הקציצות וקוביות הצ'יפס
- מתבלים במלח, פלפל שחור וסילאן ומכסים במים רק עד גובה הקציצות
- מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש, מבשלים שעתיים ועד לקרמול התבשיל
בהצלחה רבה ובתאבון