סגן הנשיא ואנס נשאל עכשיו מדוע לא מפרסמים את מזכר ההבנות וזו תשובתו: ישנו הליך דיפלומטי שמתווך על ידי הקטארים והפקיסטנים והם ביקשו מאיתנו לעשות את זה באופן מדורג - אני בכנות לא מבין את זה, היינו שמחים לפרסם את זה היום או מחר. אנחנו אולי נפרסם את זה בשלב יותר מאוחר ביום שישי - אבל זה לא באמת משנה, אנשים יראו את זה בקרוב (בן יניב)
ישראלים הותקפו בגסטהאוס במומביי – שישה נפצעו באורח קל
המון מקומי פרץ להוסטל בו שהו המטיילים; דיווחים על גניבת דרכונים וציוד אישי, משטרה חוקרת את נסיבות האירוע
מטיילים ישראלים הותקפו הבוקר (שני) במומביי על ידי המון מקומי שפרץ לגסטהאוס בו לנו. הרקע לתקרית עדיין אינו ברור, אך על פי הדיווחים, חלק מהחשודים כבר נלקחו לחקירה. שישה ישראלים מדווחים כי נפצעו באורח קל, ונגנבו מהם דרכונים, תיקים וציוד אישי.
חברת האיתור "מגנוס", משרד החוץ, המחלקה לישראלים בחו"ל והקונסוליה הישראלית המקומית מעורבים בטיפול במקרה.
לפי דיווח של אתר "וואלה", גורמים מקומיים טוענים כי המטיילים הישראלים היו חייבים כסף לבעל המקום, שהגיע על מנת לפנותם. עם זאת, הדברים יצאו משליטה. "המפנים השתוללו", אמר לוואלה ישראלי המכיר את פרטי המקרה. "הם פעלו באלימות, וכמה ישראלים נפצעו במהלך ההתפרצות".
משטרת מומביי הוזעקה למקום ועיכבה מספר חשודים לחקירה.
