אסף רוזנצוייג: ממשל טראמפ פרסם את מסמך אסטרטגיית הביטחון הלאומי השנתי שלו. בין השאר קובע המסמך כי המזרח התיכון כבר אינו מהווה את ליבת אסטרטגיית הביטחון של ארה"ב, בין השאר בשל הדומיננטיות האנרגטית של ארה"ב והתקדמות תהליך השלום באזור
"שמחים לקיים את מכירת החמץ בהידור ובהקפדה": כמדי שנה בנק מרכנתיל ערך מכירת חמץ כהלכתה
לקראת חג הפסח הבעל"ט, מכר בנק מרכנתיל את החמץ הנמצא ברשותו בסניפים ובמשרדים שבבעלות הבנק, בפני בד"צ העדה החרדית על ידי הרה"ג צבי יהודה בריטשטיין שליט"א
-
יאיר פריד כתבה מקודמת | שיווק ופרסום | כתבה שיווקית
את המכירה ביצע מנכ"ל הבנק מר ברק נרדי יחד עם ר' חיים הולצברג, עוזר בכיר למנכ"ל ומנהל מרכז עסקים חרדי בבנק.
ר' חיים הולצברג שיתף בהיערכות המוקדמת של הבנק בסניפים השונים ובמשרדי ההנהלה לקראת חג הפסח. המכירה, שמתקיימת בהקפדה מדי שנה, התקיימה במרכז העסקים החרדי של הבנק ברחוב כנפי נשרים בירושלים.
מהנהלת בנק מרכנתיל נמסר: "אנו שמחים לקיים את מכירת החמץ השנתית בהידור ובהקפדה. בנק מרכנתיל פועל לכתחילה כדי להבטיח עמידה בכללי ההלכה לקראת חג הפסח הבא עלינו לטובה".
