אבו עלי אקספרס: אלחנדרו פינוקיארו, בעבר שגריר ארגנטינה ב IHRA - כוח המשימה הבינ"ל של האו"ם להנצחת השואה: "כשכיהנתי כשגריר ארגנטינה ב-IHRA, נשאלתי האם אדם יהודי יכול להיות אנטישמי. אני עומד מאחורי תשובתי: מי שמשמיע אמירה אנטישמית או מבצע מעשה אנטישמי הוא אנטישמי. ישראל היא הדמוקרטיה היציבה והמבוססת היחידה שמגינה על ערכי המוסר של המערב באזור הכי מורכב של העולם."
שני גברים נעצרו בלונדון בגלל קשרים עם חיזבאללה
שני גברים בעלי קשרים עם חיזבאללה נעצרו בלונדון בחשד שהם חברים בארגון שהוצא מחוץ לחוק בבריטניה. החקירה מתמקדת בעיקר בפעילות מחוץ לגבולות בריטניה, אך גם בפעילות בבריטניה
משטרת לונדון הודיעה על מעצרו של גבר בן 39 בצפון מערב לונדון בחשד שהיה חבר בארגון חיזבאללה, לקח חלק בפעולות טרור, והעביר כספים למטרות טרור. בנוסף, נעצר גבר בן 35 גם ממערב לונדון בחשד שהיה חבר בארגון חיזבאללה. שני הגברים שוחררו בערבות למעצר בית עד אמצע יולי.
"החקירה שלנו עדיין נמשכת, אבל אני מקווה שהמעצרים האלה מראים שננקטים צעדים חזקים נגד כל מי שאנחנו חושדים בו כמעורב בפעילות טרור, ללא קשר אם פעילותו מתמקדת כאן בבריטניה או במקום אחר", אמר מפקד המשטרה דומיניק מרפי.
המשטר ערכה חיפושים בחמישה בתים, שניים בצפון מערב לונדון, אחד במערב לונדון, אחד בדרום מערב לונדון ואחד באסקס. הגברים נלקחו לתחנת משטרה סמוכה ומאז שחררו בערבות.
