אסף רוזנצוייג: דיווח ברויטרס- מדינות המפרץ לוחצות על טראמפ להמשיך את התקיפות באיראן ואפילו להגביר את הלחץ. למה זה חשוב? מפני שזה סותר את ההערכה כי אם איראן תמשיך לתקוף במדינות המפרץ הן ינסו לכפות על טראמפ לסיים את המלחמה ולחזור לשגרה. החשש המרכזי במפרציות כפי שעולה מהדיווח הוא שהמלחמה תסתיים ואיראן תישאר עם יכולת צבאית להמשיך ולאיים עליהן בעתיד, והדרישה העיקרית כעת מטראמפ היא לפגוע ביכולתה הצבאית של טהראן וביכולתה להתעצם מחדש.
בזמן המחאה ליד בני ברק: בן 13 איבד את הכרתו, מצבו קשה
הנער איבד את הכרתו במהלך מחאת הפלג הירושלמי בכביש 4. כוחות ההצלה ביצעו בו פעולות החייאה ופינו אותו לבית החולים במצב קשה
נער כבן 13 איבד את הכרתו במהלך הפגנת הקיצוניים הפלג הירושלמי בכביש 4 סמוך לבני ברק. חובשים ופראמדיקים של מד"א ואיחוד הצלה העניקו לו טיפול רפואי ראשוני, ופינו אותו לבית החולים שניידר כשהוא במצב קשה, מחוסר הכרה.
פראמדיק 'הצלה' צביקה גדלוביץ וחובש הצלה יוסי אילוז מדווחים: "כשהגענו למקום, הכווינו אותנו לעבר נער בן 13 אשר שכב מחוסר הכרה ללא דופק וללא נשימה, לאחר שהתמוטט ברחוב".
לדבריהם, "יחד עם חובשים ופראמדיקים של הצלה ומד"א, ביצענו בו פעולות החייאה מתקדמות אשר כללו עיסויים ומתן סיוע נשימתי, והוא פונה תוך כדי המשך פעולות החייאה להמשך טיפול בחדר ההלם בבית החולים שניידר בפתח תקווה."
