מוטי קסטל: השר קרעי: זה רגע המבחן של כולנו. דרושים איזונים ובלמים לגולם שקם על יוצרו. הממשלה חייבת לקבל החלטה עוד היום: אנחנו לא מקבלים את ההתערבות הבוטה של בג״צ בלב־ליבה של סמכות הממשלה. הסמכות להדיח יועצת משפטית היא סמכות הממשלה בלבד על פי חוק. על הממשלה להדיח סופית ובפועל את היועמ״שית, לחסום את כניסתה למשרדי הממשלה ולמנות לאלתר ממלא מקום. עכשיו. רק אם נגיד לא(!) לפסקי דין מנוגדים לחוק של בג״צ, נוכל להציל את הדמוקרטיה הישראלית.
בוגי יעלון תובע את יאיר נתניהו: "התבטאות שנועדה להשפיל ולבזות"
שר הביטחון לשעבר בוגי יעלון הגיש תביעת דיבה בסך 300 אלף שקלים נגד יאיר נתניהו, בנו של ראש הממשלה, לאחר שזה צייץ: "תן את הפנסיה התקציבית שלך ולך לאברבנל"
שר הביטחון והרמטכ"ל לשעבר בוגי יעלון הגיש השבוע לבית המשפט השלום בת"א תביעת דיבה בסכום של 318 אלף שקלים נגד יאיר נתניהו, בנו של ראש הממשלה, כך דווח ב"וואלה".
התביעה הוגשה בעקבות ציוצים של נתניהו הבן נגד יעלון.
בין היתר, בשנת 2020, בתגובה לציוץ בו יעלון ביקר בחריפות את נתניהו כתב יאיר: "תן את הפנסיה התקציבית החודשית שלך בת עשרות אלפי שקלים על חשבון משלם המסים ולך לאברבנל!".
יעלון נימק את תביעתו: "תיוג בית החולים הפסיכיאטרי אברבנאל בשיתוף פרסום של התובע, מהווה התבטאויות שנועדו להשפיל את התובע בעיני הבריות, לעשותו כמטרה לשנאה, לבוז וללעג כאמור בחוק איסור לשון הרע, ולבזותו בשל התנהגות ותכונות (מחלת נפש) המיוחסים לו".
