ארי קלמן: בלעדי | דרעי משיב לזעם הפנימי כלפיו ״תמצאו לי מה בן גביר עשה לחרדים״ יו״ר ש״ס דרעי כינס היום לישיבה חריגה את יועצי חברי הכנסת כדי לשמוע דרכם על המצב בשטח הש״סי ולהיערך לקראת הבחירות. • על הזעם כלפיו והזליגה לבן גביר: ״אם מישהו ימצא לי דבר אחד שעשה בן גביר למען הציבור החרדי שיבוא אלי לספר לי. בחור ישיבה חרדי צריך לדעת - ש"ס היא הבית שלו היא היחידה שנלחמת בשבילו״. • על הטענות בנוגע לחוק הגיוס הן מצר תלמידי הישיבות והן מצד המצביעים המסורתיים: ״ש"ס זה לא עוד מפלגה צריך לאזן בין הקהלים שלנו ולכן אנחנו פועלים ברגישות יתר. אין פה אחד שאין לו במשפחה מישהו שהיה או נמצא עכשיו בצבא. יש לנו הערכה עצומה לחיילים לכן לא תמיד אנחנו מגיבים כפי שאנשים כאלה ואחרים היו רוצים״. • האם ש״ס תיפגע פוליטית בבחירות?: ״אני לא מודאג בסוף ש"ס תביא את המספרים שהיא צריכה. אין עוד מפלגה שעשתה ועושה למען המצביעים שלה כמו ש״ס״.
ביום הולדתה: ישראלית נהרגה בתאונת דרכים בפלורידה
ריבי גרלוי-דורון מהיישוב מעלה מבועים נהרגה בתאונת דרכים בפלורידה, ביום הולדתה ה-57. בתה סיפרה: "אתמול דיברתי איתה בפעם האחרונה, היא טיילה והייתה מאושרת"
ריבי גרלוי-דורון מהיישוב מעלה מבועים שבנגב הצפוני, נהרגה בתאונת דרכים בעיירה קי-ווסט בפלורידה. היא פונתה לבית חולים במיאמי, שם נקבע מותה. בעלה נפצע קל בתאונה.
בתה סיפרה ל"ווינט": "היא נהרגה ביום ההולדת ה-57 שלה". לדבריה, "אמא שלי הייתה הבן אדם הכי טוב שקיים בעולם, והעולם הזה איבד היום נכס. נפלה עטרת ראשינו. אתמול דיברתי איתה בפעם האחרונה, היא טיילה והייתה מאושרת".
סימונה, חברתה, ספדה לה: "קשה לתאר את עומק הכאב. מנסה לנשום עמוק ולהירגע ולהיזכר בכל האהבה והטוב שהפצת. שמרי על כולנו מלמעלה. אהבתי אותך ואוהב ואנצור לעד".
ממשרד החוץ נמסר: "הקונסוליה הישראלית במיאמי והמחלקה לישראלים בחו"ל מטפלת במקרה פטירתה של ישראלית כתוצאה מתאונת דרכים, ופועלת יחד עם המשפחה להביאה לקבורה בישראל".
