סגן הנשיא ואנס נשאל עכשיו מדוע לא מפרסמים את מזכר ההבנות וזו תשובתו: ישנו הליך דיפלומטי שמתווך על ידי הקטארים והפקיסטנים והם ביקשו מאיתנו לעשות את זה באופן מדורג - אני בכנות לא מבין את זה, היינו שמחים לפרסם את זה היום או מחר. אנחנו אולי נפרסם את זה בשלב יותר מאוחר ביום שישי - אבל זה לא באמת משנה, אנשים יראו את זה בקרוב (בן יניב)
תאונה מזעזעת, לפני כניסת השבת: חתן חרדי נהרג בהתהפכות רכבו
תאונה קטלנית בכביש 4404, שעות ספורות לפני כניסת השבת: צעיר כבן 20 נהרג, שני פצועים בינוני פונו לבית החולים
טרגדיה: חתן חרדי שהתארס רק לאחרונה, צעיר בשנות ה-20 לחייו, נהרג ביום שישי, שעות לפני לכניסת השבת, בתאונת דרכים קטלנית בין שני כלי רכב שאירעה בכביש 4404, סמוך ליישוב יגל. שני צעירים נוספים, גבר בן 26 ואישה בת 23, נפצעו באורח בינוני ופונו לבית החולים שמיר-אסף הרופא לצורך המשך טיפול רפואי.
חובשים ופראמדיקים של מד"א שהוזעקו למקום נתקלו בזירה קשה במיוחד. אחד מהרכבים נמצא כשהוא הפוך בתעלה בצד הדרך, ובתוכו הצעיר בן ה־20 כשהוא מחוסר הכרה, ללא סימני חיים וסובל מחבלה רב מערכתית. לאחר בדיקות, נאלצו צוותי ההצלה לקבוע את מותו במקום.
מנהל אשכול מד"א שדות דן, חובש בכיר איציק לוי, יחד עם החובשים רן מנוסיס ואריאל חדד, סיפרו: "מדובר בתאונת דרכים מזעזעת. ראינו את הרכב בתעלה ובו צעיר כבן 20 ללא דופק וללא נשימה. לצידו הייתה צעירה בת 23 כשהיא בהכרה וסובלת מחבלות בגפיים. ברכב השני, שעמד במרכז הכביש, היה גבר בן 26 כשהוא בהכרה עם חבלות בגופו. הענקנו לשניים טיפול ראשוני בשטח ולאחר מכן פינינו אותם בניידות טיפול נמרץ לבית החולים כשמצבם בינוני".
המשטרה פתחה בחקירה לבירור נסיבות התאונה.
