מבזקים מבזקים +
תל אביב 29°c
באר שבע 25°c
חיפה 24°c
ירושלים 29°c
בית שמש 29°c
בני ברק 29°c
אשדוד 29°c
ט"ו כסלו התשפ"ו | 05.12.2025
תל אביב 29°c
באר שבע 25°c
חיפה 24°c
ירושלים 29°c
בית שמש 29°c
בני ברק 29°c
אשדוד 29°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

צלעות כבש במחבת – במרינדת חרדל ודבש

אם יש לכם צלעות כבש במקפיא, זה הזמן לתת להם לנוח במירנדה מושלמת ולהעביר אותם צריבה קלה כזו שתעשה את הנתח פשוט ארוחה מושלמת!

צלעות כבש במחבת – במרינדת חרדל ודבש
צלעות כבש במחבת – במרינדת חרדל ודבש צילום: שאטרסטוק

מצרכים:

  • 10 מנות צלעות כבש
  • כף שטוחה מלח
  • פלפל שחור
  • 1/2 כוס דבש
  • 2 כפות חרדל או גרגירי חרדל
  • כפית כמון
  • חצי כוס יין לבן / אדום
  • כפית אבקת שום / שום טחון
  • 1/2 כוס שמן זית
  • מעט פפריקה

אופן ההכנה:

  1. נניח את הצלעות בתבנית ונפזר מעליה את כל מרכיבי התיבול.
  2. נמרח היטב ונכסה, נכניס למקרר לכשעה-שעתיים
  3. נחמם מחבת עם שמן זית / שמן לטיגון ונצרוב את הצלעות עד לקבלת מרקם פנימי רך וחציוני קריספי.

בתיאבון!

 צבע אדום

art