עמית סגל: בעלה של צאלה כתב בקבוצת ווטסאפ (מתורגם מאנגלית): שלום חברים, יום עצוב היום. הלילה אשתי נרצחה. היינו בדרכנו לבית החולים כדי ללדת בשמחה את בננו הרביעי. כמובן שאני שבור, זה טבעי, אבל אני גם מודה לה' שנשארתי בחיים ואהיה חזק כדי להמשיך ולהיות אור לעולם כולו. כי לעולם לא ניתן להם לשבור אותנו. אני מאוד מאוד עצוב, אבל אמשיך להילחם למען רווחת עמנו. אני אוהב את כולכם. אנחנו נשרוד, נצליח ונשגשג. ה' הוא אחד. בזמנים טובים וגם קשים – זה לא משנה. אם זה מהמלך האחד והיחיד שלי – אני מקבל זאת באהבה. תגידו שאני משוגע, אבל האם לא כולנו כאלה?
מתכון לעראייס במצה
מחפשים את הטוויסט המושלם לארוחת החג? קבלו מתכון מנצח לעראייס במצה שלא תפסיקו לאכול! מנה חגיגית, מפתיעה וטעימה בטירוף שתגרום לכולם לבקש עוד! אל תפספסו את הביס הבא של פסח

מתכון לעראייס במצה / מירב מלכה
המצרכים לעראייס במצה:
כמות: 8 מנות
- 1 ק"ג בשר בקר טחון
- 250 גרם שומן טלה טחון
- צרור כוסברה
- 1 בצל
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור
- 1 תפוח אדמה
- 2 כפות קמח מצה
אופן ההכנה לעראייס במצה:
- ראשית מרטיבים 8מצות ועוטפים במגבת לפחות חצי שעה.
- קוצצים בצל, תפוחי אדמה וכוסברה ומעבדים עם הבשר והשומן,
- מתבלים במלח, פלפל שחור וקמח מצה .
- מוציאים את המצות מהמגבת וחותכים את המצה ל4 חלקים כך שיצא לנו 4ריבועים קטנים .
- ממלאים חצי מהמצה בבשר וסוגרים לצורת משלוש.
- על מחבת (עם מעט שמן) או על הגריל צולים את המצה מכל הכיוונים בערך 5-7 דקות עד שהבשר בפנים מוכן.
בהצלחה רבה ובתאבון