יובל שדה: חודשה ישיבת הממשלה על התקציב
שליט צ'צ'ניה מינה את בנו בן ה-17 למזכיר מועצת הביטחון
שליט צ'צ'ניה רמזן קדירוב מינה את בנו בן ה-17 לתפקיד הבכיר של מזכיר מועצת הביטחון | בעבר הופיע הבן בסרטון ברשתות החברתיות כשהוא מכה עצור שהואשם בשריפת קוראן
בנו בן ה-17 של שליט צ'צ'ניה רמזן קדירוב מונה לתפקיד מזכיר מועצת הביטחון. זהו תפקידו הרביעי הרשמי בצ'צ'ניה, אחרי מספר תפקידים משמועתיים נוספים.
בין היתר שימש הבן הצעיר ככמאבטח בכיר בפמליה של אביו, כחבר הנהלה של האוניברסיטה הצ'צ'נית לכוחות מיוחדים ובנוסף שימש כמשקיף על גדוד חדש שהוקם בצבא, כך לפי "ווינט".
לפני כשנתיים, רמזן קדירוב מנהיגה האכזרי של צ'צ'ניה פרסם תיעוד של בנו שאז היה בן 15 מכה עצור תושב וולגוגראד שנמצא במעצר בצ'צ'ניה. העצור ניקיטה ז'ורוול, הואשם בשריפת ספר הקוראן. הסרטון פורסם בערוץ הטלגרם של מנהיג צ'צ'ניה. "הוא היכה ועשה את הדבר הנכון", כתב קדירוב ליד הסרטון.
הוא אמר כי האנשים האלה "חלאות שלא רוצים שכולם ברוסיה יחיו זה לצד זה בשלום ובהבנה".
"פרובוקטורים ובוגדים כאלה הם גידול חולני בגוף שצריך לצרוב אותו", סיכם קדירוב והוסיף כי הוא גאה בפעולה של בנו.
