מוטי קסטל: תוצאות סופיות רשמיות של הבחירות לליכוד העולמי הערב: ביטן 740 קולות חגואל 685 זוהר 698 חיים כץ 568 קרעי 191 שימו לב שאלו רק מחצית הקולות, (צירי ישראל) מכיוון שחמישים אחוזים מהצירים שייכים למדינות בחו"ל. ממה שאני שומע, מתנהל כעת מו"מ בין ביטן שניצח בארץ לחגואל ששולט ללא עוררין בבחירות לצירי חו"ל, לגבי חלוקת התפקידים ושיתוף פעולה עתידי במוסדות הלאומיים. מכה קשה לחיים כץ שסיים במקום הרביעי בלבד.
הישג לישראל: בהאג ייבדקו את חוקיות צווי המעצר נגד נתניהו וגלנט
הישג לישראל בערעור נגד בית הדין הבינלאומי בהאג בעניין צווי המעצר של נתניהו וגלנט. בית הדין מחליט להחזיר את שאלת הסמכות לדיון נוסף. הצווים עדיין בעינם עד להחלטה אחרת

דרמה משפטית-מדינית: הישג לישראל בערעור נגד בית הדין בהאג, בעניין צווי המעצר של נתניהו וגלנט. בית הדין מחליט להחזיר את שאלת הסמכות לדיון נוסף. הצווים עדיין בעינם עד להחלטה אחרת, כך דווח בחדשות 12.
מסביבת ראש הממשלה נמסר: "ההחלטה של ערכאת הערעורים של בית-הדין הפלילי הבין-לאומי בהאג להורות על דיון בטענות ישראל שלבית-הדין אין סמכות לטפל בסוגייה הנדונה, ממחישה את העוול שנעשה לראש הממשלה נתניהו ולשר הביטחון לשעבר, כאשר בית-הדין הוציא צווים מגוחכים בלי שהייתה לו סמכות לכך. ישראל מצפה שבית-הדין הפלילי הבין-לאומי בהאג יבטל את הצווים לאלתר".
שגריר ישראל לאו"ם, דני דנון בתגובה להחלטת בית הדין הפלילי בהאג: "בית הדין בהאג מתנהל ככלי פוליטי שמשרת את אויבי ישראל, והאו"ם שותק בשיתוף פעולה מביש. ההחלטה לדון מחדש בסמכות חושפת את חוסר הלגיטימיות של צווי המעצר הפוליטיים. כשמוסדות בינלאומיים מענישים דמוקרטיות ומתעלמים מטרור – הם פוגעים לא רק בישראל, אלא בכל הערכים שעליהם מבוסס העולם החופשי. ישראל תמשיך להגן על עצמה ובשיתוף פעולה עם שותפיה – ולא תשתוק מול הצביעות".
שר החוץ גדעון סער הגיב: "אמרנו כל הזמן לבית-הדין הפלילי הבינלאומי בהאג אין ולא היתה מעולם כל סמכות להוציא צווים נגד ראש ממשלת ישראל ושר הבטחון לשעבר. ישראל אינה חברה ואינה צד ל״חוקת רומא״. ערכאת הערעור שלחה היום את בית-הדין לעשות את מה שהיה עליו לעשות מההתחלה: להחליט בסוגית הסמכות. בענין זה יש רק תשובה אחת נכונה: לבית-הדין אין כל סמכות על ישראל. הצווים הוצאו שלא כדין ודינם - בטלות".